Индустриални подови настилки от шлайфан бетон и ресан бетон.

1
Добави коментар
djigi79
djigi79

Шлайфан бетон:

Шлайфаният бетон представлява бетонна настилка с повърхностен втвърдител на циментова основа. Покритията се характеризират с висока износоустойчивост и якост, което ги прави предпочитани, а в някои случаи и задължителни за халета, паркинги, гаражи, складови помещения, спортни площадки и други. Има широко приложение както за вътрешно, така и за външно ползване.

Ние сме специализирани в полагането на индустриални подови настилки от шлайфан бетон и ресан бетон. Фирмата притежава качествено оборудване и висококвалифициран персонал от над 15 години. Може да проверите оборудването ни от раздела Оборудване. Също така и може да видите как работи нашият персонал от раздела Как работим.

Многократно е проверено качеството на изпълняваните от нас настилки от шлайфан бетон и ресан бетон. Може да видите кратки сведения за някои от завършените ни обекти от раздела Референции. Фирмата ни предлага едни от най – добрите в България настилки от шлайфан бетон и ресан бетон, за повече информация моля, посетете раздела ни За фирмата. А за цените, които предлагаме може да се информирате от раздела Цени и материали на нашия сайт.

Ако желаете да се свържете с нас, може да използвате следния телефон 0887 389 970 или раздела За контакти.