Онлайн телевизия : Скритата Истина за успеха на българският национален отбор по футбол в САЩ – 94

1
Добави коментар

Не им прави чест , на Стоичков , Балъков , Костадинов , Пенев и така нататък … Не им прави чест това – Че говорят в какви клубове са играли и така нататък … Истината е Една 1 !!!
Истината е че при соца , или да не звучи политически , Истина е , че по това време , в България се играеше Футбол … В махалата , в училище в заводи , на улица , на асфалт , … Където и да погледнеш всеки играеше футбол …. Така че не пряко или косвено , всеки българин от това време е допринесъл , да имаме този отбор ! И хора които са ритали по това време , могат да кажат , колко добри футболисти са срещали на терена , и как тези футболисти , ако бяха в САЩ – Може и да бяхме Световни Шампиони ! Както и да е … не всеки има късмета да остане и да продължи да играе футбол .

  Но любимците ни от САЩ – 94  Дължат един дълбок , поклон , пред тогавашните българи , които са играли , с тях , като деца , на асфалта … за това , че точно тези хора , вдигнаха нивото на българският футбол тогава ….

Истината е – Че българите преди Демокрацията – Играеха много Футбол , в резултат на това се постигна и успеха в САЩ – 94 !

France – Bulgaria – 1:2 (17.11.1993)