Християна Лоизу, Йоана Буковска, Ерика Джонг, „Сексът и градът“ и още в EVA през март

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Християна Лоизу, Йоана Буковска, Ерика Джонг, „Сексът и градът“ и още в EVA през март

Християна Лоизу – ангелският глас, дошъл от Острова на Афродита и омагьосал зрителите на шоуто „Х фактор“, разказва за детството си в Кипър, за къщата на семейството в окупираната от турците Никозия, за предишния си приятел, който я ревнувал болезнено, и за сегашния – Николай, с когото споделя един покрив и една мечта за световна музикална кариера.

В този брой EVA ви представя отблизо още една изгряваща звезда, само че в зимните спортове – Радослав Янков, устремен към световна титла в сноуборда, с който ляга и става и лети по пистите на Чепеларе.

Актрисата Йоана Буковска споделя вълнението си от близката среща с Антонио Бандерас, от предизвикателството да е отрицателен герой в сериала „Откраднат живот“ и госпожица Юлия под режисурата на Йосиф Сърчаджиев. Този път не говори за Чочо.

За смeтка на това пък писателката и сценарист Милена Фучеджиева обсъжда случая Кайо Терзийски във фокуса на медийното внимание.
Задържало се впрочем по-дълго върху пиянството на един влюбен писател, отколкото върху лекарката д-р Чачева, която направи уникална операция на бебе в утробата на майка му, при това безплатно. Представяме ви я в новия ни брой.

И още: Ерика Джонг в ексклузивно интервю за EVA, три истории с Любен Чаталов, две от звездите на наградите „Оскар“Бри Ларсън и Алисия Викандер, актрисите от „Сексът и градът“ шест години след последния игрален филм.

Само в EVA, само през март!

Коментари

comments