Активатор за жива и мъртва вода VODOLEK

3
Добави коментар

Живата вода ускорява биологичните процеси в организма, повишава кръвното налягане, подобрява апетита, придава енергия и бодрост. Стимулира бързото зарастване на  рани и язви на стомаха и дванадесетопръстника. Живата вода е ефективно средство за пране и обезмасляване на повърхности; стимулира растежа на растенията.

Мъртвата вода забавя биологичните процеси в организма, понижава кръвното налягане, успокоява нервната система, подобрява съня, намалява болките в ставите. Тя е мощно бактерицидно и дезинфекциращо средство и може да се използва за обработка на бельо, дрехи, хранителни продукти, плодове, зеленчуци, съдове и помещения.

Живата и мъртвата вода разделно или комбинирано могат да се използват за лечение и профилактика на грип, хрема, ангина, болки в гърлото, ларингит, гингивит, зъбобол, главоболие, херпес, бронхиална астма, бронхит, алергии, конюнктивит, хепатит, гастрит, киселини в стомаха, язва на стомаха и дванадесетопръстника, хемороиди, запек, следоперационни рани, изгаряния, псориазис, дерматомикози, абцеси, екземи, ревматизъм, разширени вени, захарен диабет.

Те се използват за хигиена на кожата на лицето, изглаждане на бръчки, грижа за косата, премахване на неприятния мирис на краката и др

Активаторът VODOLEK представлява електро-химична клетка, състояща се от два електрода – анод и катод, разделени с преграда от неглазиран порцелан, позволяваща селективна миграция на йони между електродите. 

Анодът е изработен от устойчив на корозия чист титан, покрит с платина, а катодът е изработен от специална неръждаема стомана марка EN 1.4301. Допълнително емисията и дифузията на метални йони се елиминират чрез импулсно високочестотно захранване на електро-химичната клетка.

Процесът на електро-химична активация на водата се управлява от електронен таймер. Той определя автоматично продължителността на обработка на водата в зависимост от нейните качества.