Най-горещите дупета на Холивуд

2
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

1 Сподели Сподели Tweet Сподели Сподели Email

За какво ли не се правят класации, всичко се сравнява, описва, коментира…но ако не направим класация за най-горещите холивудски дупета, няма за какво друго. Основните критерии са, че дупето трябва да е закръглено, но не прекалено; трябва да е стегнато, сочно и секси!

Ето как видяхме подредбата ние:

Дженифър Лопес Това е жената с най-известното дупе в целия свят. Дженифър продължава да покорява сцени и сърца със своите изящни извивки. Милиони фенове заспиват с образа на нейните перфектни форми.

Бионсе Дива, страстна, красива…и едно от най-горещите дупета в музикалния бизнес. Да, това несъмнено е гласовитата Бионсе. Пее, танцува, тя просто е самото съвършенство. Бионсе е идол на милиони момичета и момчета по целия свят.

Ева Лонгория Латино миньончето може да се похвали с едно от най-секси дупетата в Холивуд. Лонгория винаги присъства във всички класации за красота и сексапил, които някога някой прави. Самата Ева споделя „Дупето ми е оформено и ми служи чудесно!“.

Ева Мендес Дамите, носещи името на първата жена – Ева, явно са сред най-известните и перфектни жени. Дупето на Ева Мендес завинаги ще остане в съзнанието на всички мъже, гледали  „Тренировъчен ден“ и разтърсващия кадър, когато Итън Хоук влиза в стаята, където намира Дензъл Уошингтън с частично голата Мендес. Нямаме спомени какво се случва в последствие във филма, но това няма никакво значение…

Ким Кардашян Може да няма с кой знае с какви способности да се похвали Ким, но определено може да се гордее със задника си. Виждали сме го в тесни рокли, къси поли…и винаги изглежда адски секси. Може би темата с дупето на Кардшян е преекспонирана и дори някои от вас няма да се съгласят с нашето мнение, но ние смятаме, че подобна класация без Ким не би била същата.