M’SUIT разкрива модни тенденции 2016 при мъжкия костюм за абитуриентския бал

1
Добави коментар
Fashion.bg
Fashion.bg

M’SUIT разкрива модни тенденции 2016 при мъжкия костюм за абитуриентския бал

С настъпването на пролетта и абитуриентските емоции, лидерът в мъжката мода M’SUIT ни зарадва с нова стилна фотосесия, заснета сред модерния интериор на актуалната модна дестинация хотел „Маринела“.

Зад обектива на модния фотограф Тихомир Рачев застана популярният в Милано модел Даниел Георгиев, носител на титлата Менхънт 2012 г.

Даниел работи за марки като Dolce&Gabanna и Armani, снимал е в Тайланд и Филипините, а негови откриватели са модните директори Атанас Лазаров и Ирина Папазова. Стилистът, който облича най-популярните тв водещи на Нова ТВ и Sofia Fashion Week, Дан Гинков, допринесе за впечатляващата фотосесия на новата колекция на M’SUIT.

M’SUIT представи визията на модерния мъж, който е динамичен, решителен и в крак със световните модни тенденции.

Хит за този сезон и съвет на дизайнерите към абитуриентите през 2016 година е тъмносиньото във всичките му нюанси; костюми в три части, като елечето е в различен цвят от костюма; панталони с тесен крачол. Тенденцията е към удължаване на саката и разширени ревери, но се запазва слим линията.

Дизайнерските решения на M’SUIT са в тон с модните линии от Италия, съчетавайки ги с духа на Босфора и утвърдено отлично качество на материите и изработката.

Вече пета година M’SUIT облича престижните мъжки конкурси „Мистър България“ и „Мистър София“.

Всички модели от Абитуриентска колекция костюми 2016 на M’SUIT можете да разгледате в нашата Галерия