Сервиз за ремонт на лаптопи „Гийк“

1
Добави коментар
georg
georg

Сервиз за ремонт на лаптопи „Гийк“

Специализиран лаптоп сервиз „Гийк“ извършва професионална профилактика, диагностика и ремонт на лаптопи на ниво елемент и компонент на всички марки преносими компютри. За всеки ремонт се извършва контрол на качеството. Гаранция на ремонтите.

Често там, където другите се отказват, ние имаме успех!

Сложният принцип на работа на съвременните лаптопи и големият брой чипове с BGA монтаж правят диагностиката и ремонта им трудни, дори и за професионалисти, които не са специализирали в тази област. Ние имаме знанията и опита, нужни за диагностика на повреди в лаптопи.

Казали са ви, че дъното на настолен компютър или лаптоп не могат да се ремонтират и са за хвърляне, или  са пробвали и не са успели да ги  отремонират? А обесниха ли ви защо? Не се доверявайте на шарлатани! Доверете се на експерти! Само експертите имат нужните умения и специализирана техника за извършване на сложни ремонти.

Някой е презапоил видеокартата или чипсета и след известно време те отново не работят!? – В това няма нищо странно! Измамили са ви! Повечето шарлатани нямат нужната специализирана техника и опит за подмяна на дефектните чипове. Още по-лошо, че те не са наясно с физични процеси като електромиграция, които водят до дефектиране на чиповете. Видеокартите и чипсетите не се отпояват, освен ако не са удряни и изтървани! Те дефектират! Да, понякога при нагряване те възвръщат работоспособността си, но за кратко. Презапояването и реболването на такива чипове не е ремонт, това е измама.

В сервиза предлагаме следните услуги:

Ремонт на дънни платки, видеокарти и чипсети.Диагностика на всички видове повреди в мобилните компютри.Замяна и ремонт на екрани (матрици).Подмяна на лентови и захранващи кабели.Ремонт на инвертори и подсветки за екрани на лаптопи.Замяна на счупени корпуси и пластмаси.Продажба на оригинални захранващи адаптори за лаптопи.Ремонт и смяна на букси и куплунги.Профилактика и ремонт след заливане с вода, кафе, кола, сок, безалкохолни, алкохол и други течности.Поправка на изтървани и ударени лаптопи.Презапояване на северен и южен мост.Ребол (reball/reballing) на чипсети и видеокарти.Почистване, смяна на термопаста и профилактика на лаптопи, нетбуци, и ултрабуци.Продажба на оригинални батерии за всичи видове преносими компютри.Софтуерни услуги.Ъпгрейд на хардуерни компоненти: процесор, памет, видеокарта, твърд диск, ssd и мрежова карта.Обновяване и поправка на БИОС/EFI/UEFI.Диагностика и ремонт на лаптопи: Acer, Apple, Asus, Benq, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, GigaByte, HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), MSI, Packard Bell, Panasonic, Prestigio, Samsung, Sony, Toshiba, Turbo-X, ViewSonic и други.

Ремонтите се извършват с оригинални части, модерно оборудване и качествени консумативи.