Модни дамски костюми 2016 година, снимки от ревюта

2
Добави коментар

Модни дамски костюми 2016 година, снимки от ревюта

 

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Както знаете, за летния период  дамите да започнат да се подготвят предварително. В очакване на следващия  сезон се записаваме в спортни зали, почваме диети и се стараем да приведем тялото си в идеален вид, чакащи дългоочакваната ваканция и разбира се, избераме бански костюм. Време еа да разберете кой  бански за жени ще са актуални в новия летен сезон 2016.

1. Модни бански халтер лято 2016

 

 

 

Банските костюми тип halter се смятаt за един от основните тенденции на новия топъл сезон. Този модел се вижда в почти всяка линия на бански костюми, така че те трябва да намерят място и във вашия модерен гардероб. Главната особеност на тези модели е, че техните презрамки са закрепени или завързани около врата. Цветовете, материите, презрамките в същото време могат да бъдат абсолютно различни (6 Shore Road от Пуджа, Роб & Lulu, Sinesia Karol, , Frankies Бикини, Tori Praver, Luli Fama, Acacia). Тези бански костюми показват в благоприятна светлина раменете и гърба на дамите, така че ще зарадват тези жени, които са със спортни фигури. В допълнение, halter swimwear като че ли е създаден точно за дамите с великолепни гърди. Подходящ е и за тези, на които природата е дала пълни бедра – в този случай излишните сантиметри ще бъдат балансирани с диагонал съобразен отгоре.

2.Модни бански бикини лято 2016

Бански с минимално количество тъкан, с тънки презрамки и фини бикини се ползват с привилегии не за първа година. Бикини банските са просто създадени за стройни, добре поддържани момичета, които нямат какво да крият под прекомерно много тъкан. Въпреки това, предимствата на този модел не свършват тук – в тези плажни дрехи дамата може да  излага на слънце голямата част от тялото си, така че след известно време да има красив тон шоколадов тен на кожата. Бикини Банските са лишени от дебели презрамки, ремъци, така че тялото няма да има грозни следи от неравномерен тен. Новите модели за топлия сезон бикини бяха представени в разнообразие от цветове и щампи. Модните момичета могат да избират един цвят продукт с пастелни нюанси или ярка, лято-забавна версия (Tori Praver, Sibling, Acacia, Luli Fama, Liliana Montoya, Hot As Hell).

 

3. Модерни бански костюми в спортен стил

Спорт и лятото  са неразделни понятия. Именно в топлите летни месеци любителите на активния начин на живот са в състояние , както се казва, да покажат всичко от себе си. През лятото можете да отидете на туризъм, посещение на любим морски курорт, сърф, риболов или всеки друг вид летен спорт. И за това ви трябва подходящ бански костюм, съсредоточен върху мобилния начин на живот. Спортни модели бански костюми, предлагани Maaji, Acacia, Hammock  и  много други марки.

 

Ретро стила все още не желае да сдаде своите позиции. Така е все още и при банските костюми. В дадения случай речта идва за достатъчното количество модели бански костюми с завишена талия, които са били попоулярни през 60 те години.  (Tori Praver, Wildfox, Cushnie et Ochs, 6 Shore Road by Pooja).

 

 

Like this:

Like Зареждане…

Related