Видове цели бански, plunge swimsuit, модни цели бански

2
Добави коментар

Видове цели бански, plunge swimsuit, модни цели бански

plunge swimsuit

Тези, които вярват, че целият бански не може да бъде секси, дълбоко се лъжат! Един от моделите цели бански, които наистина са доста атрактивни на плажа са типа plunge swimsuit.

Plunge swimsuit – олицетворение на елегантния сексуалност

Когато на мода излязоха банските тип бикини, ни се струваше, че целите бански  постепенно трябваше да излизат от мода. Но не, те все още са подходящи и популярни. Много хора смятат, че най-секси банския е най-открития бански, но това не е така. Да, миниатюрния модел отваря цялото тяло, но не оставя място за въображението. Няма интриги, мистерия,  съблазнителен образ, който е толкова привлекателен за мъжете, които обичат пъзели.

Бански Plunge – е олицетворение на сексуалността, но не вулгарна а елегантна, грациозна и женствена. Plunge – това е слят модел,, но в същото време, не може да се каже че е консервативен и скучен. Деколтето отпред, понякога много дълбоко, веднага привлича вниманието, като се набляга на гърдите и рядко открива част от корема. Откритият гръб насочва вниманието към линията на шията и раменете, като същевременно позволява повече и да получите тен.

Plunge – как да изберем ?

Оригинално и необичайно този модел цял бански изглежда на плажни партита и танци до морето, а ако искате да добавите украшения-  може да се окаже много привлекателен образ. Но такъв бански не е подходящ за практикуване на плажни спортове, и ако искате перфектно равномерен тен по цялото тяло, най-добре е да се редувате Plunge бански с различен вид, или да го носите, когато тялото вече има тен.

Този стил е подходящ не за всички форми, модели с нарези по-добре да не се избирате, ако имате проблемна талия – това ще я подчертае. Ако моделът Plunge бански е със затворео по-малко деколте, но  открито назад, банският ще стои добре дори ако вашата фигура има някои недостатъци. Също така, този тип бански костюм е по-подходящ за жени с малки гърди, като ги подчертатва.

При избора на бански костюм, обърнете внимание на самия модел. Те са много различни, вариращи от поредни силуети без излишни декоративни детайли и довършителни бански костюми с сложно преминаване през линията и различни декорации, които привличат вниманието. Ако целта ви е да уловите колкото се може повече възхищение и ентусиазирани възгледи, тогава вие сте избрали перфектния вариант.

Бански Plunge 2016 година – снимки от ревюта

Indah, Caffé Swimwear, Gottex.

 

 

 

Like this:

Like Зареждане…

Related