Детско бюро moll Joker – moll.bg

1
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Ученическото детско бюро moll Joker е най-новото бюро на немския производител moll.

То е с размери 117 см дължина и 68 см дълбочина и е икономичния модел на детските бюра moll, но без компромиси в качеството и дизайна.

Като всички бюра moll е произведено в Германия, с внимание и любов към детайла.

То предлага всички базисни функции на бюрата moll:

регулиране на височина от 53 до 82 см – израства с детето от 1-ви до 12-ти клас; повдигане под наклон на плота на бюрото за ергономична стойка на ръцете; сменящи се 6 цвята цветни елементи за лесна адаптация към дизайна на детските мебели в стаята; осигурява комфорт и удоволствие на детето, когато учи, чете, рисува или играе на ергономично бюро moll Joker. Бюрото moll Joker има основните функционалности: стабилни метални крака moll Classic за регулиране на височина от 53 до 82 см с 10 степени, с вградени колеца за лесно преместване на бюрото; наклона на плота се регулира на степени до 18°; практично отделение под плота за моливи, химикалки и други ученически дреболии; цветни капачки и ленти в 6 цвята, предлагащи различни варианти на родителите за дизайна на детската стая; прозрачна линия, предпазваща листата от падане. Като всяко бюро moll, Joker може да се надгражда в последствие с: голямо чекмедже под целия плот; странична поставка Side Top с размери 48 х 68 см; контейнери Pro и Profi, както и възглавничка Pad L към тях.

Не е необходимо да знаете днес от какво ще имат нужда Вашите деца утре.

moll Funktionsmöbel GmbH предлага 5-годишна гаранция, че ще продължи да изработва актуалните надстройки към момента на покупка на бюрото.

Има защитени в Германия сертификати за Безопасност, Екология и Ергономичност и е с 5 годишна гаранция.

Ученическото детско бюро moll Joker е произведено от висококачествено ПДЧ и се може да се поръчва в 3 цвята – бял, дъб и явор.