Как да спечелите сърцето на „истинската“ жена?

1
Добави коментар
jenatabg
jenatabg

„Бъдете себе си“

Звучи шаблонно, твърде клиширано, ала е истина. Колкото по-искрено и освободено се държите с нея, жената, олицетворяваща представата ви за съвършенство, толкова по-прекрасно впечатление ще оставите у нея.

„Не си служете със заучени фрази“

Променете фразировката си. Бъдете креативни дори в комплиментите си. Тя знае, че е красива и нежна, а ако е и достатъчно интелигентна, навярно вече е предвидила следващия ви ход към спечелването на вниманието ѝ.

„Покажете ѝ вашата дълбока заинтересованост“

Няма жена, на която да ѝ е неприятно ухажване от добре изглеждащ, възпитан и високо интелигентен мъж. Накарайте я да се чувства спокойна в компанията ви, дръжте се приятелски, разказвайки интересни неща от живота си и същевременно разпитвайки за нейния без да преминавате бариерата, естествено.

Все пак, ако тя самата пожелае да ви разкрие нещо повече за себе си, било то в личен или професионален план, повярвайте, ще го направи, стига да усети чистосърдечно отношение към себе си.

И накрая, един съвет към вас, скъпи мъже, „истинските жени“ ще ги познаете по държанието, усмивката, начинът им на изразяване и отношение към всичко, което ги заобикаля.

П.С. Успех с търсенето!