Дамска двойна гривна от естествени камъни – DM-2215

6
Добави коментар

Ръчно изработена еластична двойна дамска гривна от естествени камъни Розов Кварц, розов и лилав Ахат, Аметист и Лунен камък с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2215

Елементи: – 10 мм. мъниста Розов КВАРЦ – камъкът на любовта Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие.

– 10 мм. мъниста ЛУНЕН КАМЪК – камъкът на емоционалния баланс. Този камък съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

– 10 мм. мъниста розов и лилав АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.

– 10 мм. мъниста АМЕТИСТ – камъкът на Духовността Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония.

– декоративни метални орнаменти, инкрустирани с кристали Цирконий – корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см.

Като подарък получавате гривната в красива цветна кутийка.

ОТСТЪПКИ!!!

При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% (Промокод: grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5)

Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.