Стил до най-малкия детайл – пролетната колекция обувки на Versace 1969

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече започнахме да изготвяме подробните шопинг списъци за пролетта, а колекциите на любимите ни брандове малко по малко започват да се появяват в онлайн магазините. След като вече ви представихме предложенията на Top Secret, днес обръщаме поглед към едно вечно дамско изкушение, на което колкото и да се борим, никога не можем да устоим! Дали се досетихте за какво става въпрос? Обувките, разбира се! И то не какви да е обувки, а Versace!

Любимият онлайн магазин FashionUp.bg осигурява на всички свои почитатели страхотни предложения от пролетната колекция на луксозната модна къща, с които определено няма да останете незабелязани. Интересния дизайн и вниманието към детайла са запазена марка на бранда. Обувките са много разнообразни, но всички си приличат по безспорното високо качество и прецизната изработка. Типично за Versace, моделите са направени от първокласна италианска кожа и произведени в ателието на V 1969 – дъщерен бранд, който има за цел да представи една по-специална линия дрехи, обувки и аксесоари, която да срещне интересите на отбрана група дами.

Демонстрирайки изключителен стил, обувките Versace са перфектно допълнение към всеки тоалет, защото ще се съчетават отлично с останалите съкровища в гардероба ви. Както и преди сме ви споделяли, при избора на обувки е особено важно да заложите на високото качество и удобството. Когато подтичва от среща на среща из забързания град, всяка дама има нужда верни съюзници. Versace е бранд, който вече години наред гордо защитава името си на един от най-известните и влиятелни модни гиганти, а високото качество и внимателната изработка са гарантирани!

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от онлайн магазина FashionUp.bg! Не пропускайте да прегледате всички стилни артикули на V 1969 точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева

Етикети:
V 1969, Versace, Versace 1969, интересно, красиво, красота, мода, модерно, обувки, пазаруване, пролет-лято 2016, сандали, стил, стилно, тенденции