Малена – магазин за долнище бански костюм Л L Marie Meili бикина бански бикини бански костюми Barbuda долнище бански

1
Добави коментар

Barbuda долнище бански костюм бикини с нормална талия, изцяло вътрешно подплатен за допълнителен комфорт и мекота, произведено от френската марка за дамски бански костюми Marie Meili/ Мери Мейли. Продуктът има халки в сребристи цвят от двете страни на талията за украса и тънки сребристи линии по плата, обхваща задните части, като им придава сексапил и позволява едновременно да получите тен. 

Състав: 82% полиамид, 9% еластан, 5% полиестер, 4% метализирани нишки

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса при сходни цветове ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.