KFD Nutrition- 100% Natural Peanut Butter 1000gr

1
Добави коментар
vitamino.bg
vitamino.bg

Производител KFD Nutrition KFD Nutrition- 100% Natural Peanut Butter 1000gr Описание

KFD 100% Natural Peanut Butter

 

Фъстъчено масло (Peanut butter) се получава от изпечени фъстъци, които са смлени на паста.

Навярно най-ценната съставка в 100 Natural Peanut Butter е веществото ресвератрол, което е естествен растителен антибиотик. Някои растения го произвеждат, за да могат да се защитят от вредни гъбички и бактерии.

 

Добрите мазнини в качественото 100% Natural Peanut Butter са важни за човешкия организъм. Обикновено съдържанието на мазнини в бурканче от продукта достига 54 %, 26% са протеини и по-малко от 16% са въглехидратите. Като цяло фъстъците са богати на витамини като А, D и Е, които са важни за обмяната на веществата, сърцето, кожата, костите и т.н. Заради богатото съдържание на ниацин (витамин В3) фъстъчените ядки и нерафинираното фъстъчено масло са много важни, ако искаме да имаме красива и здрава кожа.

 

Макар и солиден източник на калории, 100% Natural Peanut Butter може да набави голямо количество растителни протеини, които са особено важни за децата, вегетарианците и хора, които не консумират често месо. В 1 с.л. 100% Natural Peanut Butter се съдържат 25% от дневната нужда от Витамин Е, който е мощен анатиоксидант. Фъстъченото масло също така съдържа много основни минерали, като магнезий, мед, фосфор, калций и цинк.

Ниацинът, който се съдържа във фъстъците играе много важна роля за добрата структура на кожата, косата и ноктите.

Той спомага нормалното функциониране на храносмилателната система, премахва стомашно-чревни смущения и лошия дъх, като последица от тях. Допълнително Витамин В3 съдейства за усвояването на енергията от храната, която консумираме, а и има доказателства, че може да пребори алкохолна зависимост.

Във 100% Natural Peanut Butter се съдържат предимно ненаситени мазнини, които са незаменими и важни за нормалното функциониране на организма. Те подпомагат поддържането на ниски нива на холестерола, успоредно с което се понижава рискът от заболявания на сърдечно-съдовата система.

100% Natural Peanut Butter оказва и антимикробен ефект благодарение на ресвератрола, който подобрява дейността на имунната система. Допълнително от това има сведения, че ресвератролът и неговата молекулата са важни преборването на ред сериозни заболявания. Този природен антибиотик може да помогне против рак, стареене, различни вирусни и възпаления. То помага на нервната система, като я защитава и забавя стареенето и т.н.

 

·      без палмово масло;

·      без добавена захар;

·      без добавена сол;

·      без изкуствени подсладители;

·      100% фъстъци;

 

Начин на приемане:

Фъстъченото масло може да се приема както самостоятелно така и с други храни.

 

Опаковка: 1000 гр.

 Хранителни стойности на 100 гр

Енергийна стойност 2616 kJ (633 kcal)

Мазнини 54.23 гр

Наситени мастни киселини 10.83 гр

Въглехидрати 16 гр

от които Захари 3.9 гр

Фибри 12 гр

Протеин 26.2 гр

Съставки: 100% Печени Фъстъци