Албанската певица Era Istrefi подписа със Sony Music

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Младата албанска певица и автор на песни, Ера Истрефи подписа ексклузивен договор с електро-денс лейбъла Ultra Music за хит сингъла си “Bonbon”. За последните два месеца, песента “Bonbon” се превърна в огромен хит: видеото има над 21 милиона гледания в YouTube, а сингълът непрекъснато се изкачва във всички европейски чартове на Shazam, Spotify и iTunes. “Bonbon” e завладяващо и енергично денс-поп парче, което разкрива динамичния вокал и специфичен тембър на Ера в комбинация със запомняща се лирика.

Управителят на компанията от Косово „Neser“, Фатон Шоши, представя Ера Истрефи на основателя и президент на Ultra – Патрик Мокси и на основателя на лейбъла B1 – Волфганг Бос.

Патрик Мокси е президент на департамента за електронна музика в Sony Music, а Волфганг Бос е вицепрезидент A&R в Sony Music International. В официалното изявление на Патрик Мокси се казва: “Изключително сме развълнувани от предстоящите записи с талантливата Ера Истрефи и работата с „NESËR Music“, най-голямата медийна група в Косово“. Волфганг Бос допълва: “Eра е изключителен артист със собствен стил и много ясна артистична визия за себе си. Щастливи сме, че ще работим с нея и NESËR Music върху създаването на албума й за Sony Music International”.

Ultra ще издадат албума на Ера Истрефи и в САЩ в колаборация с друг лейбъл от семейството на Sony Music – RCA Records.

Коментари

comments