Мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Яспис – DM-1010

5
Добави коментар

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Яспис с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1010

Елементи: – 10 мм. мъниста ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва.

– 12 мм. мъниста ЯСПИС – камъкът на Грижовността. Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма. Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.

– Елегантна висулка кръст  – изработена от висококачествена медицинска стомана, проба 316L с ниско съдържание на никел. Размери на висулката: Височина – 60 мм. Широчина – 35 мм. Дължина на гердана 48 см. (82 см. в отворено положение) Красивата плетка Шамбала в горната част позволява увеличаване или намаляване на размера на гердана. Модел – DM-1010 Цена: 59.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна до офис на Еконт Експрес При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.