За FILORGA – FILORGA | ФИЛОРГА

1
Добави коментар
aneliasiteeu
aneliasiteeu

DADIER TABARY
ПРЕЗИДЕНТ НА LABORATOIRES FILORGA

“Повече от 30 години лабораториите на Filorga откриват специализирани решения в борбата против стареенето на кожата. Днес Filorga се е превърнал във водещ доставчик на решения против застаряването на кожата, както за медецинската професия така и за обикновенните потребители. Filorga се гордее с откриването на адекватни решения против стареенето, като изключва хирургическата намеса, паставянето на филари и всякакъв вид инжекции, пилинги и фото стимулации на кожата. Ние знаем, че най-добрите резултати идват от високо ефективни процедури, които изискват правилните продукти с правилната техника: това е нашият ключ към успеха. Нашите продукти са световно признати, разработени от организацията на учените, която е съвкупност от интернационални експерти (психолози, медици, биолози и козметици). Нашите естетични медицински продукти се продават в 60 обекта в целия свят.

Когато започнах да ръководя Filorga през 2006, моята цел беше да направя естетичната медицина достъпна за всички. И така през 2007 година нашата лаборатирия беше първата, която пусна на пазара козметика против стареене достъпна за обикновенния потребител. От тогава тези продукти придобиха световно известно признание и се разпространяват в 40 държави по целия свят.

Сега нашата цел е да направим Filorga световен eталон за медицински и не професионални решения против стареенето на кожата. През 2014 година ние ще инвестираме около 20% от нашите приходи в R&D за развитието и създаването на продукти, които ще допренесат за по-добри резултати свързани с вашите нужди.