Колекция булчински рокли на Първолета Чавдарова-Летиция

1
Добави коментар
Fashion.bg
Fashion.bg

Колекция булчински рокли на Първолета Чавдарова-Летиция

Булката на 2016 година, такава каквато я вижда дизайнерката ще бъде елегантна и романтична.

Търсите нещо по-уникално от деколте без презрамки или с форма на сърце? Тогава това е вашият сезон! Високите до врата деколтета, както и тези с дълбоко V-образно изрязване са наравно застъпени в колекцията на дизайнерката. Така, че изборът е ваш!

Дизайнерката е разположила идеално изящните дантели, за да маркира всяка извивка на роклите и е включила безупречна ръчна изработка във всеки дизайн.

Няма две мнения, че всяка булка иска да изглежда точно толкова зашеметяващо отзад, колкото и отпред. За предстоящия сезон гърбовете на булчинските рокли са повече от съблазнителни, дори бихме казали колоритни. Наистина са “уау”! Покрити са с тюл в цвета на кожата, декориран с мъниста или изящна дантела, или изцяло голи.

Тафта, органза, тюл, креп, кадифе, жакард и бродирана дантела – това са нещата, за които се сещаме, когато мислим за сватбени рокли. Моделите от новата колекция на Leticia обхващат диапазон от презрамки до бюстиета, от по-показващи тялото прозрачни творения до стиловете принцеса с натрупването на обемна тюл, които създават обемни поли.

Има пристегната талия и панделки на гърба, които са ултра женствени и са всичко, което една булка може да иска. Приказките оживяват по най-красивият начин в дизайна на моделите с дълги паднали ръкави с разрошена дантела, покриващи плътно ръката, но прозрачно разкриващи кожата под тях. И като стана въпрос за това, някои от моделите в колекцията с изискана дантела, наистина разкриват всичко, което се намира под роклята, но покриващи тялото от главата до петите.

Дантела, тюл, блестящ копринен сатен и шифон – всяка булка, оказала доверие на Летиция безспорно ще се превърне в принцеса на прага на най-романтичния ден в живота си.