2015 - Сбъдни мечтата си с Efrea Follow

2015 - Сбъдни мечтата си с Efrea

От самото си създаване, efrea.com е един различен онлайн магазин. Място, където не само да пазаруваш. Магазин, в който забавлението и комуникацията с нашите фенове са също толкова важни, колкото и продуктите, които предлагаме.

„Чудния свят на Ефреа” е изпълнен с многобройни интересни предизвикателства. Едно от тях е и „Сбъдни мечтата с Ефреа” – уникално за онлайн бизнеса и светът на модата приключение. Всеки потребител може да ни изпрати снимка и описание на тоалета, за който мечтае. Ако твоят модел бъде избран от нашия екип, ние го изработваме и ти го подаряваме! Моделът, разбира се, е изработен през нашия поглед и не е абсолютно копие на полученото предложение.

От нашата рубрика за колективни оферти „Бъди пръв!“ всички останали потребители могат да закупят вече създадения продукт на промо цена и в размери от 32 до 62 (EU). Ако твоят модел не събере достатъчно заявки от клиенти и не се активира, ние ти подаряваме ваучер за пазаруване при нас с неговата левова равностойност.

През годините в Чудния свят на Ефреа бяха сбъднати стотици мечти. Тук можеш да видиш как всяка фантазия се превръща в реалност.

Добрата фея очаква и твоите предложения, защото Ефреа се вдъхновява от теб!

Дойде ред и на 2015 година и на десетките сбъднати мечти. Вече успя ли да се убедиш, че чудесата съществуват и че няма друго място и друга фея, която да създава твоите мечтани тоалети с такава лекота, желание и страст?

Да – efrea.com е твоето място, с твоите желания и с твоите сбъднати мечти. Това е различният онлайн магазин, който поставя теб и твоите копнежи на първо място.

През 2015 година Ефреа сбъдна 60 желания. Направи 60 човека щастливи като им подари техните мечти.

Това, разбира се, не е краят, защото добрата фея и нейният екип продължават със същата страст и усърдна работа да осъществяват Твоите мечти… 

 


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност