Мелиса Маккарти, Михаил Дюзев, Димитър Маринов и Тери Гилиъм – тази събота в „Като на кино”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Мелиса Маккарти, Михаил Дюзев, Димитър Маринов и Тери Гилиъм – тази събота в „Като на кино”

Тази събота от 18:00 часа в „Като на кино” по bTV Cinema водещата Стаси Кара посреща колегата си Михаил Дюзев, за да обсъдят заедно най-интересното около премиерите на седмицата. Продължават и ексклузивните кадри зад кулисите на комиксовия хит „Батман срещу Супермен: зората на справедливостта”.

Двамата журналисти ще гледат и обсъдят електронната среща на Стаси Кара с българския актьор Димитър Маринов, който от години живее в Лос Анджелис и не обича да бъде във фокуса на публичното внимание. Неговата невероятна съдба го отвежда в Америка почти без никакви пари и го насочва, в крайна сметка, към кариера в Холивуд. Снимал се е редом до звезди от ранга на Кийфър Съдерланд, София Вергара, Матю Пери, Аштън Къчър и много други.

В „Като на кино” по bTV Cinema водещата ще сподели и впечатленията си от интервюто с режисьора на „12 маймуни”, „Бразилия” и „Кралят на рибарите” Тери Гилиъм, който беше специален гост на София Филм Фест.

За финал зрителите ще видят една ексклузивна среща с любимката на Америка Мелиса Маккарти! Актьорът Христо Живков се среща очи в очи с носителката на „Златен глобус” около новия й филм „Голямата работа”. Маккарти стана известна покрай филмите си „Шаферки” и „Шпиони”, а телевизионните фенове я познават от сериалите „Майк и Моли” и „Момичетата Гилмор”.

Коментари

comments