Членове на Асоциация „Качество на живота“

7
Добави коментар
Renegade
Renegade

Членове на Асоциация „Качество на живота“

Д-р Любен Станев Лалев

Председател, инициатор и вдъхновител за създаването на Асоциация „Качество на Живот”. Любен Станев е съсобственик на първия концептуален, 4-звезден хотел в България DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT – гр. Луковит. По негова идея е създаден Center Health & Beauty към хотела. През 1995 г. участва в създаването на „Дипломат Корпорейшън” ООД, една от най-големите български компании за търговия с уреди за дома и до сега е нейн управител. През 2001 г. участва в създаването на търговската марка Diplomat, която една от предпочитаните, от българите, марки електродомакински уреди.

 

Даниела Методиева Димитрова 

Специалист по медии и комуникации с дългогодишен опит в тази област. Собственик и управляващ директор на „ДМД КОНСУЛТ 1“ ЕООД. Издател на печатното и онлайн икономическо списание „Бизнес клуб“.

 

Марийка Василева Георгиева

Изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие – гр. Сливен, подпомагаща дейността на малките и средни предприятия в региона……

 

Светлозар Георгиев Петров 

Управител на HR компанията JobTiger и един от създателите на jobtiger.bg – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България.  

Ангел Любенов Станев 

Бакалавър Маркетинг от University of Westminster в Лондон. Съосновател на Experts.bg  

Радина Витанова Ралчева 

Член на Международната PR асоциация (IPRA), на Управителния съвет на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и е съосновател и бивш член на Управителния съвет на Асоциация „Качество на живота”.

 

Ренета Тодорова Николова

Прокурист и главен редактор на в.Строител. Европейски журналист на годината за 2007г.

 

Д-p Вepгиния Гeopгиeвa

Спeциaлиcт пo вътpeшни бoлecти, фapмaкoлoгия и фитoтepaпия. Члeн e нa Нюйopкcкaтa aкaдeмия нa нayкитe, Съюзa нa yчeнитe в Бългapия, Мeждyнapoднoтo дpyжecтвo зa изcлeдвaнe нa хиcтaминa и нa дpyжecтвaтa пo фapмaкoлoгия и нeвpoнayки y нac.

 

Иван Симеонов

Собственик и управител на IT компанията Прайм Дистрибюшън ЕООД. Създател на онлайн магазина computer-store.bg.