Изложение за енергийна ефективност и ВЕИ от 5 до 7 април 2016 с участието на HERZ чрез Херц Арматура България

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Херц Арматура отново ще участва в Изложението за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, което ще се проведе от 5 до 7 април 2016 в ИЕЦ София. Това ще бъде 12-тото изложение и се организира от Виа Експо. Търсете ни на Австрийския павилион!

Работно време за посетители:

5 и 6 април: 10.00 – 18.00 ч. 7 април: 10.00 – 17.00 ч.

Изложението показва модерните решения за спестяване на енергия и за производство на възобновяема енергия. Това е удобно място за създаване на нови контакти и за избор на екологични и рентабилни технологии, приложими във всяка индустрия и община.

Ще участват директни изложители от Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Полша, Португалия и Холандия.

За 7-ма поредна година Австрийски павилион Изолационни системи, устройства за съхранение на енергия, енергийно ефективно оборудване за отопление и охлаждане, когенерационни инсталации, системи за производство на био-, соларна и хидро енергия, и др. ще са сред продуктовите експонати.

HERZ Energietechnik чрез Херц Арматура България, Арго Интернешънъл, Филтър, Метекно България, Елтрак България, Чепъков, Хермес Солар, Polytechnik Luft- und Feuerungstechnik, Martin GmbH, Ambitermo са част от изложителите през 2016 г.

HERZ