bTV Action изпраща месец март с 5 премиерни заглавия

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

bTV Action изпраща месец март с пет уникални премиерни заглавия. В предпоследната седмица на месеца зрителите на медията ще се насладят на втори сезон на хитовия сериал „Стоте”, чийто старт ще бъде даден на 25 март (петък) от 20:00 часа, както и на британската филмова продукция „Пътуване за милиони”, която ще имат възможността да гледат на 26 март (събота) от 22:00 часа. На 28 и 29 март (понеделник и вторник) от 22:00 часа bTV Action ще поднесе поредната порция премиерни заглавия с филмите „Кошмари на Елм Стрийт” и „Наемна убийца”, а перфектният финал на месеца ще бъде сложен с втори сезон на криминалната поредица „Лонгмайър”, чийто старт е на 30 март (сряда) от 19:00 часа.

Вторият сезон на сериала „Стоте” ще завари героите все още разпръснати, в отчаяно желание да се съберат. Те ще се сблъскат с физически опасности и морални дилеми, които се раждат със създаването на ново общество. Какъв живот ще изградят и какво ще им струва това? Стоте ще бъдат изправени пред тежки предизвикателства, които ще оставят след себе си разбити сърца и погубени животи, а накрая ще бъдат родени нови герои.

В „Пътуване за милиони” зрителите на bTV Action ще се срещнат с мистериозен пътник, който е взет за заложник и трябва да убеди похитителите си, че той не е легендарният измамник, който те търсят да убият. Дали това е случай на сбъркана самоличност, или хитър акт на измама?

Брилянтната визия и изумително подтискащата атмосфера се срещат в хорър филма „Кошмари на Елм Стийт”. Историята му разказва за страховития обезобразен убиец Фреди Крюгер (Джаки Ърл Хейли), който преследва група тийнейджъри в сънищата им и ги убива, което води до реална смърт.

Екшън фантастиката „Наемна убийца” ще пренесе зрителите на bTV Action двадесет години след началото на корпоративната втора световна война. Някога процъфтяващата и плодородна планета се е превърнала в пустиня, осеяна с рушащи се останки от селища. Сред вечна тъмнина и хаос, на света се появява Съветът на Деветте Рози, със задача да унищожи всичко, което дори напомня корпорация. Така започва ерата на наемните убийци, които издирват „бели якички“.

Последната от серията премиери в ефира на bTV Action – “Лонгмайър” и неговия втори сезон, ще срещне отново зрителите на медията с харизматичния шериф Лонгмайър в момент, в който изкачвайки планина в снежна виелица, той рискува живота си, за да залови група избягали затворници и техните заложници. Кейди пък, пристига в Денвър, за да говори с детектив Фоулс, който разкрива детайли около убийството на майка й. По невнимание тя хвърля нова светлина върху разследването, споделяйки, че Уолт е довереник на Хенри. Вик среща Ед Горски, пенсиониран полицай от Филаделфия, с когото обсъждат самоубийството на бившия партньор на Горски. Горски обвинява Вик за смъртта на партньора си и започва да го следи. Уплашен от действията на Горски, Вик моли Хенри за помощ. Уолт печели изборите, а Кейди е приета в болница след инцидент.

Коментари

comments