Изнасяне на Стари Мебели в София на Добри Цени

2
Добави коментар

Искате да се избавите от вашата стара мебелировка? Ние от Хамали Оникс ще решим проблема с изнасянето на старите Ви мебели в София при това на много добра цена. Предлагаме товарене и извозване на старо обзавеждане и непотребни вещи от жилища, мазета, тавани и гаражи.

Внимателно събиране на всякакви боклуци в собствени чували, изнасяне по стълби от всеки един етаж и изхвърляне на сметище в София със собствен превоз. Основно почистване на всякакви помещения от битови и строителни отпадъци и внимателно измитане след приключване на работата.

Нашите услуги включват:

Безплатен оглед на място – при по-мащабно почистване с повече предмети за изнасяне.Ориентировъчна или крайна цена още по телефона – в зависимост от количеството на мебелите (вещите)Пакетни цени за извозване на мебели и почистване на мазе и таван при продажба на жилище.

 

Примерни Цени:

Извозване от 1 до 4 предмета – от 50 до 70 лева. Изнасяне от 5 до 10 предмета (мека мебел, гардероб секция, битови уреди) – от 80 до 120 лева.Цялостно почистване на двустаен апартамент – от 130 до 200 лева.Частично или цялостно извозване на обзавеждане от 3-стаен апартамент – от 250 до 450 лв.Комплексно извозване + почистване на мазе и таван – по договаряне след безплатен оглед.

ЦЕНИТЕ определяме в зависимост от:

Количеството на мебелите (отпадъците)От кой етаж ще се изнасятИма ли асансьор в сградата

Минималната цена за извозване на мебели с 1 човек(шофьора) е 50 лева. Офертата включва разглобяване и изнасяне на 1 – 2 предмета без значение от кой етаж. 

Минималната цена за извозване с 2-ма хамали до 3 предмета е 70 лева независимо от наличието от броя на етажите.

Ние от Хамали Оникс ви гарантираме качествено и бързо обслужване на конкурентни цени. Обадете ни се за оферта още сега.

Очакваме вашите въпроси на телефон 0893 484 770.