Ресторантът на бизнес хотела

1
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Бизнес хотелите безспорно са доказали своята значимост за потребителите в световен мащаб. Този факт се доказва от все по – нарастващото търсене на услугите им от клиенти в целия свят. Защо са предпочитани? Защото клиентите знаят, че бизнес хотелът е синоним на високо качество на предлаганите услуги, възможност да се чувстват комфортно както в своя собствен офис и да получат компетентно обслужване.
Има едно място от бизнес хотела, което води свой собствен живот. То е част от хотела, но в същото време притежава голяма независимост при действията провеждани в него. Ресторантът на бизнес хотела има огромна роля при привличането на клиенти ежедневно. Заведението е подходящ избор за провеждане на служебни и лични мероприятия, като те могат да бъдат съчетани с нощувки в хотела или други необходими на клиента услуги.
Ресторантът на бизнес хотела е място за провеждане както на бизнес, така и на лични срещи. Повечето заведения за хранене от този тип разполагат с меню с подбрани ястия и богати, и в същото време добре проверени листи с напитки. Подобен ресторант, който съчетава в себе си комфорт, уют и топлина е Olive’Sea Restaurant, разположен в Студентски град.
Ресторантът на бизнес хотела не е затворен само за гостите. Напротив – той води свое собствено съществуване, като се използва активно както в делничните, така и в празничните дни. За да посетите Olive’Sea Restaurant не е задължително да имате бизнес среща или официален обяд, или вечеря. Тук може да се дойде и по неофициален повод като хапване с приятели, колеги, семейството. Менюто на ресторанта е богато на средиземноморски специалитети и изискани напитки. Може да се открият както по – традиционни ястия, така и изискани храни приготвени от риба и морски деликатеси.
С какво друго може да изненада своите клиенти един ресторант в бизнес хотел? С приятен и изпипан интериор, който предразполага към спокойно и приятно хапване. Разнообразие от напитки достойни за компания на храната. Безупречно обслужване при индивидуално посещение и организирани мероприятия.
От доста време се предлага и богато обедно меню, за разлика от други подобни заведения. Ето още една причина за посещение на ресторанта на бизнес хотела. Разнообразието от ястия, които могат да се намерят в ежедневните обедни менюта задоволяват всички вкусове. Тематично се приготвят ястия като риба за Никулден и постни ястия. Ежедневните менюта предлагат няколко вида салати, супи, основни ястия и десерти.
Стремежът към съвършенство и изящество в кухнята се отразява и върху подбора на всяко едно ястие от обедното меню. Салатите са приготвени с подбрани свежи зеленчуци, като има и варианти с месо. Супите са комбинация от добре познати традиционни вкусове и по – малко известни вкусотии. Акцентът пада към основните ястия. Всекидневно се приготвя широк асортимент от постни храни, пилешки, свински и телешки специалитети. Десертите са подбрани с вкус и с традиционни за сезона плодове. Към обяда може да се добави кана със свеж сироп от липа или бъз – цял един литър. Любителите на виното могат да си поръчат чаша добре подбрано бяло вино или розе.
Храните и напитките за всекидневното обедно меню се подбират за всеки ден поотделно, така че да подсигурят разнообразие от вкусове.
Професионалното обслужване, отличното качество на храната и спокойствието, царящо в атмосферата на ресторанта на бизнес хотела са само част от причините, които го правят предпочитана дестинация за ежедневни посещения.
Всеки гост получава индивидуално внимание, настаняване и обслужване напълно покриващи изискванията за тризвезден ресторант.