ЗА НАС

1
Добави коментар

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ!

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ УВАЖАЕМИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

  ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА НА НАШИТЕ УНИКАЛНИ ЧАСОВНИЦИ И  БАЛАНСИРАЙТЕ ВРЕМЕТО СИ С ТЯХ – минус 20% от цената както следва: 

  ГОЛЯМ с плавно движение              от 45 на 36 лв

  ГОЛЯМ със стъпково движение      от 39 на 31 лв

  МАЛЪК с плавно движение             от 33 на 26 лв

  МАЛЪК със стъпково движение     от 27 на 21 лв

  Промоцията е валидна за периода от 22.03.2016 г до 21.06.2016 г

Уважаеми потребители,

            Ние сме компания с опитен, креативен и иновативен екип. Още в зората на демокрацията си избрахме пътя на частното предприемачество. От 1989 г. основахме една от първите счетоводни къщи в нашия регион, а от 2013 г.  предизвикателствата на пазара, залят от нискокачествени стоки, ни накара да организираме и производствена дейност. Произвеждаме едни от най-качествените домакински изцяло неръждаеми тръбни електрически скари в България и уникални стенни часовници. Общото между тези два продукта освен луксозния и скъп материал, от който са изработени – благородна стомана, е високото им качество, модерен дизайн и достъпна цена.

            Всяка наша дейност е подробно описана в отделен сайт (www.kantorabalans.com;  www.skara.bg;  www.stenni-chasovnici.com ) Тъй като в момента се намирате в сайта ни за стенни часовници, ще представим само този профил от нашата дейност.

            Нашето производство е базирано в гр. Габрово и е с гарантиран произход и качество. То е предназначено, както за индивидуални крайни потребители, така и за търговци. Обслужваме клиентите си коректно и професионално посредством имейл и телефон чрез нашия онлайн магазин, спазвайки стриктно изискванията за електронна търговия. Доставяме избраните от Вас продукти чрез куриер до Вашата врата.

            Нямаме собствена търговска мрежа и сме отворени за търговско сътрудничество с лоялни и коректни търговци.

            Работим сериозно, професионално и с приятелско отношение към Вас и ще бъдем щастливи, ако останете удовлетворени от нашите продукти.