Ивана: New Green Line ме накара да се почувствам отново на 17!

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Емблематичната певица Ивана бе специален гост на ексклузивното парти с код зелено на Петя Раева и New Green Line в Пловдив. Събитието, което се проведе в най-актуалното заведение в Града под тепетата – White Bar, събра повече от 100 гости на популярния експерт по здравословно хранене и Бизнесдама на 2015 г., както и участници в промоцията на хранителната й добавка за идеална фигура New Green Line.

Ивана, която успя да редуцира теглото си именно благодарение на New Green Line и специално изготвен от Петя Раева хранителен режим, се превърна в един от най-запалените фенове на марката. От сцената на събитието тя изрази специалните си благодарности и поздрави публиката с няколко песни.

„Аз не се включвам в подобни кампании често, защото първо трябва да повярвам в човека, който ги инициира и второ – в самия продукт. Петя обаче е човек, на когото безрезервно мога да вярвам. От опит знам, че всичко онова, което е написано на опаковката на New Green Line отговаря на пълната истина и гарантира истинско качество. Доверих й се напълно и искам да й кажа едно огромно „Благодаря“, защото начинът, по който подходи ме трогна. Тя се отнася с внимание и притежава уникален подход към всеки един човек. Смело мога да кажа, че това е продукт, който наистина работи и действа! Да, той е природен и не може само с него – необходимо е човек да спазва и хранителен режим, както и да включи в ежедневието си движение, но резултатът е гарантиран. New Green Line ме накара да се почувствам отново на 17!“, сподели една от най-обичаните български изпълнителки.

Всъщност, повод за елегантното събитие бе специалната томбола, която излъчи победителите от промоцията на New Green Line, аптека “Ден и Нощ” и вестник Марица. Трима щастливци спечелиха големите награди на New Green Line, а още четирима участника получиха уникални поощрителни награди от аптека “Ден и Нощ” и продукти от бранда New Green Line.

Голямата награда, изтеглена лично от Ивана, отиде при Юлия Маджарова. Пловдивчанката спечели ваучер на стойност 200 лв. за вечеря за двама в ресторант Green Line в София или Созопол, комплект  книги  “Радостта от храненето” – 1-ва и 2-ра част от Петя Раева и една опаковка  хранителна добавка New Green Line.

Втората награда отиде при Ели Михова, чието име бе изтеглено от Петя Раева. На нея се падна комплект  книги  “Радостта от храненето” – 1-ва и 2-ра част и две опаковки New Green Line – прахчета и таблетки.

Третият победител, Любка Петрова Хубенова, бе изтеглена от Русана Пашова от вестник Марица. Тя вече може да се радва на чисто нов комплект книги „Радостта от храненето“- 1-ва и 2-ра част и една опаковка от вълшебната добавка.

Поощрителните награди пък изтегли управителят на бар White Борис Николов.

Томболата се проведе в присъствието на помощник-нотариус Райна Стойчева при нотариус Елена Сопаджиян. Всички участници, които не успяха да присъстват лично и да вземат своите награди могат да го сторят в редакцията на вестник Марица, Пловдив.

Освен Ивана, на сцената излезе и младата певица Венета Цонева от X-Factor, която сподели, че също пие New Green Line. Талантливата изпълнителка допринесе за отличното настроение на гостите с изпълнението на популярни кавъри.

Коментари

comments