ПРИНТМАКС.БГ е основана през 2003 г. с основна цел продажба и сервиз на принтери и копирни машини.

1
Добави коментар
imonov
imonov

ПРИНТМАКС.БГ е основана през 2003 г. с основна цел продажба и сервиз на принтери и копирни машини.

ПРИНТМАКС.БГ  развива комплекс от дейности в областта на информационните технологии и в частност технологиите за печат, които позволяват цялостно професионално обслужване на корпоративни структури, малки и средни фирми.

ПРИНТМАКС.БГ  подпомага клиентите си да постигнат оптимизация на бизнеса си съобразно техните специфични изисквания. Създава възможност за въвеждане на нови продукти и услуги и повишаване на ефективността.

Основни направления в дейността на ПРИНТМАКС.БГ :

консултации и разработка на цялостни концепции за печат доставка и инсталация на принтери, многофункционални устройства и копирни машини обучение поддръжка, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз доставка на оригинални и съвместими консумативи рециклиране и презареждане на тонер касети за лазерни принтери

ПРИНТМАКС.БГ  разполага със съвременен, технологично оборудван сервизен център и отлично обучени сервизни специалисти. Разработена е система за наблюдение и контрол на изпълнението на сервизните заявки, чрез която се гарантира високо качество на обслужване и точно спазване на договорените срокове.

От самото си създаване фирмата набляга на професионото присъствие в интернет, като разработва и поддържа няколко сайта за улеснение на своите клиенти.

PrintMAX.bg е електронен магазин за продажба на принтери и копирни машини от всички марки със сериозно присъствие на българския пазар. Тук ще намерите консумативи за всички модели принтери, многофункционални устройства и копирни машини. Можете да избирате между оригинални продукти, съвместими тонер касети с търговската марка PrintMAX IMAGE и рециклиране на тонер касети за повечето модели лазерни принтери. PrintMAX SUPPORT. com е сайт за on-line техническа, поддръжка. Чрез него потребителите могат да направят сервизна заявка и да проследяват процеса на нейното изпълнение в реално време.

Ние сме готови по всяко време да ви консултираме при избора на принтер и офис оборудване с оглед защита на вашите инвестиции в техника, оптимизиране на разходите за консумативи и минимизиране на риска от повреди и сривове.          

Регистрирайте се!