Какво е Съвместима тонер касета? – Съвместими тонер касети, лаптопи, компютри, сървари, видеонаблюдение

2
Добави коментар

Независимо дали пазаруването тук, в Monoidealtd.eu или в един от многото онлайн търговци на дребно за тонер касети, един от термените, с които сте се сблъсквали доста често е „съвместими тонер касети“.

Какво точно са съвместимите тонер касети? Съвместими тонер касети (известни също като афтърмаркет тонер касети) се отнасят за касети, които са били произведени от 3-та страна и не са доставени от производителя на принтера. Съвместимите тонер касети обаче са предназначени да отговорят на спецификациите на производителя на оригиналното оборудване (OEM), така че могат да бъдат спокойни заместители на това качество.

Какви са предимствата на с Съвместимите тонер касети? Спестявате пари … дори понякога много пари. Съвместимите тонер касети обикновено са не само по-евтини от оригиналните (OEM), но също така и тяхно точно копие.

Ще се анулира ли гаранцията на принтера ми ако закупя и използвам съвместими тонер касета ? Не. Използването на съвместими тонер касета няма да анулира гаранцията на вашия принтер.

Каква е политиката наМоноидея ЕООД за замяната на съвместими тонер касети? Ние стоим зад своите продукти и предлагаме 30 дневна, 100% удовлетворяване на рекламацията на всички съвместими тонер касети.

Колко страници мога да печатам със съвместима тонер касета? Броят на страниците, които можете да отпечатате изцяло зависи от съвместимия тонер на самата касета, като някои касети посочват по-висока производителност, отколкото други. Съвременните стандарти за печат осигуряват отпечатване (прогнозен брой на отпечатаните страници), базиран на покритие 5% покритие на страницата (т.е 5% на страница да е покрита с тонер). Например: 5,000 копия на съвместими тонер касета трябва да осигурят ~ 5000 отпечатани страници при 5% покритие на страницата с тонер.

Какви са другите начини за пестене на пари от тонер касети? Печат в режим на чернова: За документи, когато качеството на печат не е повод за загриженост (например разписки, фактури и т.н.). Помислете за отпечатване в режим на чернова (обикновено в настройките на принтера под „Preferences“), за да пестите тонер, което в крайна сметка ще ви спести пари.