Неизвестни отвлякоха самолет на „EgyptAir“

3
Добави коментар
stuklen
stuklen

Самолет на „EgyptAir“ е бил похитен, предава Bloomberg, като се позовава на съобщение от говорител на авиокомпанията. Похитителите са поискали…

Самолет на „EgyptAir“ е бил похитен, предава Bloomberg, като се позовава на съобщение от говорител на авиокомпанията. Похитителите са поискали машината, която изпълнява полет от Александрия към Кайро, да бъде отклонена към Кипър. Самолетът се е приземил малко преди 7 часа сутринта на кипърското летище Ларнака.

На борда на пътническия самолет се намират около 80 души, предава ТАСС. CNN Гърция съобщи, че самолетът А320 е тръгнал от Александрия в 8:00 часа сутринта местно време с 81 пътници на борда.

Reuters, като се позовава на The Cyprus Broadcasting Corporation, твърди, че на борда е имало 55 души 7-членен екипаж. Съобщава се, че един от похитителите е въоръжен. Властите подозират, че на борда има бомба, която не е активизирана. В момента самолетът стои на пистата на летището в Ларнака, предава националното радио на Кипър. Очаква се да започнат преговори с похитителите.

Ако материала Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Тагове самолет | борда | предава | позовава

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!