Сънсет Ризорт – Поморие

34
Добави коментар
DSTours
DSTours

Великден и Майски празници в Сънсет Ризорт Поморие

 

 

► Цени от 45 евро на човек на ден на база all inclusive, настанен в апартамент с една спалня без морски изглед, минимален престой от 3 нощувки.

► Офертата важи за настаняване в периода 29.04. – 08.05.2016г.  за минимален престой от 3 нощувки.

 

 

Цената включва: 

 

– Съответният брой нощувки, закуска, обяд и вечеря на блок маса с включени български алкохолни и безалкохолни напитки + следобедна закуска; – Традиционен Великденски/Гергьовденски обяд на 01.05.2016/ 06.05.2016 г. – Безплатен шатъл от хотела до манастир „Свети Георги” за Великден и Гергьовден по предварително фиксирани часове – Ползване на вътрешен и външен басейн, шезлонги и чадъри на басейна и на плажа, хавлии и шалтета за шезлонгите на басейна; – Подземен гараж или паркинг; – Анимация за деца и възрастни: Детски клуб, детска дискотека, тематични дни; спортни занимания: тенис на маса, бочиа, аеробика, стречинг, водна гимнастика, плажен волейбол, зумба, дартс. Вечерна програма до 22.00 ч.; 

 

Цената Не включва:  допълнителни услуги и лични разходи

 

За свободни стаи, резервации и допълнителна информация за други типове настаняване и цени за деца, свържете с Ди Ес Турс!

 

 

Настаняване:

Хотел: Сънсет Ризорт – Поморие

Категория: 5 Звезди

Изхранване: AI

Местоположение: Хотелски комплекс Сънсет Ризорт е разположен на самия морски бряг, плажната ивица е дълга 400 м, пясъкът е мек и ситен. Сънсет Ризорт е в непосредствена близост до главния път Варна – Бургас, но на достатъчно разстояние, за да се осигури една спокойна атмосфера на гостите.

Описание: Южният плаж на гр. Поморие се простира в тих залив. Той е един от най-безопасните и екологично чисти плажове в България. Дължината му е около 1000 м, а широчината достига до 100 м. Сънсет Ризорт се състои от 5 апартхотела и 6 луксозни булевардни вили, с обща застроена площ от 115000 кв.м. Четири външни басейни, два пул бара, водни атракции, разположени на повече от 3500 кв.м, вътрешен басейн, изкуствена река, която вие своя път сред зелени площи с екзотични дървета и цветни лехи, детски водни пързалки, кафе и коктейл барове, ресторанти, СПА и Уелнес център, мултифункционална зала, спортни съоръжения, боулинг, магазини, детски клуб, салон за красота, подземен гараж и външен паркинг, всичко това превръща Сънсет Ризорт в луксозен европейски курорт с необходимите удобства за една първокласна почивка.