ХИТ в мрежата: Неизползването на мигачи не увеличава размера на половия ви орган

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

 Хит в социалната мрежа Фейсбук стана шеговита информация за иследване на учени и връзката между използването или не на мигачите на колата и размера на половия орган.

 

Учени от БАН направиха сензационно разкритие, което ще промени начина на живот на голяма част от шофьорите в България, пише zevzeci.net. „След дълги изследвания ние установихме, че няма пряка корелация между пускането на мигач и намаляването на размера на пениса“, казаха учените от Българската академия на науките.

 

„От години ние наблюдаваме по улиците на България, че огромна част от шофьорите не пускат мигачи. Стигнахме до извода, че те се притесняват от това, че ползването на пътепоказатели ще намалят размера на техните пениси. Искаме да успокоим хората, че този мит не е верен и те могат спокойно да спрат да рискуват живота си и този на другите, като започнат да използват мигачи“, коментираха изследователите.

 

Учените допълниха, че за огромно съжаление и обратната корелация не е вярна – тоест непускането на мигача не води до увеличаване на размера на пениса. Въпреки това учените смятат, че в отчаянието си от малките си полови органи, огромна част от шофьорите ще продължат практиката да не пускат мигачи с надеждата да може „достойнството“ им да надхвърли 10 см. „Това просто няма да се случи по този начин“, категорични бяха изследователите.

 

Най-вероятната причина за разпространението на тази информация е, че в последно време масово водачите не подават светлинен сигнал преди маневра, така останалите участници в движението няма как да знаят какво предстои на пътя.

 

Представете си, вие сте пешеходец, предстои ви да пресечете кръстовище, има пешеходна пътека, колите хвъркат, никой не подава мигач и решавате да тръгнете, да но изведнъж една от тях рязко завива срещу вас и няма какво да направите.

 

При друга ситуация вие сте с колата си, влизате в кръстовище със светофар, който свети червено. Пред вас има друга кола. Водачът й не включва мигач, че ще завива, светва зелен сигнал, той поема рязко напред, вие също, изведнъж той намалява и поема надясно и така ви засича. Следват клаксони, разправии, неща, които са излишни.

 

Подаването на светлинен сигнал би трябвало да е рефлекс във всеки водач, който се изработва по време на шофьорските курсове. Но практиката у нас показва, че е загубен.