Конкурси всякакви: Спечелете 4 екскурзии до Порт Авентура Парк, Испания и още 300 награди от Fanta и Sprite

1
Добави коментар
pgp

Промоцията е разделена на два етапа. Първият етап на промоцията се съсредоточава на седмични периоди/интервали, с изключение на първото теглене на жребий, за което интервалът е четири седмици. Първият интервал започва да тече от сряда, 30-ти март, до неделя 24-ти април, 23:59 ч.; четириседмичен период. След това интервалите са на седмична база, 25-ти април, 00:00 ч. до 1-ви май, 23:59 ч., последван от 2-ри май, 00:00 ч. до 8-ми май, 23:59 ч., и така нататък до неделя, 26-ти юни, 23:59 ч., който е последен ден за регистрация на кодове. Жребиите се теглят в понеделниците след края на съответните интервали. 27-ми юни е ден за теглене на последния жребий –  понеделник. Общата продължителност е 13 седмици.

Вторият етап на промоцията се съсредоточава на теглене на жребий след крайния срок за регистриране на кодове, и разчита всички регистрирани кодове на Участника в рамките на промоцията.

Продуктите, участващи в Промоцията, са: Fanta Портокал 500 мл, Fanta Лимон 500 мл, Fanta Бяла праскова-тропик 500 мл, Sprite 500 мл, идентифицирани с промоционален етикет и промоционална капачка.

Продуктите, участващи в Промоцията, ще носят промоционален етикет с посланието: „Спечели!” и кратка информация за Общите условия.

За участие в Промоцията, е необходима покупка на 500 мл опаковка на Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Бяла праскова-тропик или Sprite. Под всяка промоционална капачка има уникален код. За да използва кода, Участникът трябва да се регистрира в платформата “MySPARX” и да въведе кода в секция “ВЪВЕДИ КОД”. За да бъде допустим за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове за закупуване на билет за всяка седмична награда. Всеки регистриран код трябва да бъде уникален и може да бъде използван само веднъж. Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове: