Как да инвестираме 100 000 сатошита ~ Надомна работа

2
Добави коментар

Здравейте фенове на дигиталната валута! Ако сте прочели предишната ми статия „Как да се сдобием безплатно с биткойни“ вероятно вече имате някое и друго събрано сатоши в личния ви портфейл. Ако не искате да чакате да ви се съберат повече, за да имате достатъчно да инвестирате в „Най-доходни инвестиционни сайтове за добив на биткойни и криптовалута“, защото за тях са нужни повече сатошита за инвестиция, мога да ви препоръчам да инвестирате 100 000 сатошита = 0.00100000 BTC в CryptoPrime, регистрация от банера по-долу:

Кои са те? Ето какво казват самите те за себе си:

„Crypto-Prime Limited е основана през 2016 г. и е инвестиционна компания за криптовалута. Нашите всеобхватни услуги са предназначени за подпомагане на притежателите на Bitcoin за да да гарантираме, че те биха могли да имат разумни инвестиции. Със седалище в Лондон, ние сме горди да предложим екип от професионалисти, които обхващат широк спектър от индустрии, вариращи от напредналите компютърни технологии и инженеринг на техники за мини за криптовалута.

Нашата цел е да дадем на потребителите уникална услуга в рамките на отрасъла, което е защо ние сме разработили платформа състоянието на най-съвременните с обширна инфраструктура. Bitcoin добивът е достъпен при намалени разходи за нашите клиенти. Ние сме в състояние да направим това чрез различни опции, включително и различни възможности за добив от мините. Това също прави инвестицията по-безопасна и риск на практика е остарял.  Ние разполагаме с централно разположени сървъри и напреднало компютърно оборудване . което се поддържа като начин за доставяне на стабилни, постоянно възвръщаеми доходи.“

Това е тяхното лично представяне. Моят опит със тях е следният, аз инвестирах моите първи сатошита при тях на 20.02.2016. После реинвестирах. В резултат в момента напълно съм избила инвестицията си и имам чист приход от 17500 сатошита на 24 часа, които ако желая мога да си тегля или да ги оставя да се натрупват. На практика всеки може да си изтегли печалбата, когато пожелае, а след 48 часа, ако не е доволен може да си изтегли и депозита. 

До тук от тях аз имам приведени 18 плащания, доказателство за тях ще видите на снимката по-долу:

Crypto-Prime Limited са най-подходящото място за инвестиция на малка сума в биткойни. Естествено би могло да се инвестира и голяма сума, но моето мнение е, че всеки разумен инвеститор не слага всичките си яйца в една кошница. 

Posted in: Добив на биткойни