Как да получаваме по 200лв на месец от Ефбет ?

1
Добави коментар
djokando
djokando

Знаете ли че може да получавате по 200лв  от Ефбет всеки месец ?  

Ефбет има едни от най-високите коефициенти в последните няколко месеца,вече разполага със излъчване на живо на повечето спортни събития и перфектен избор и разнообразие от залози … . До преди една година обаче ,  българският букмейкър имаше доста проблеми със своя сайт – слаби бонуси , ниски коеф , липса на основни видове залози в сайта и т.н. В това число имаше множество оплаквания от наличните клиенти на букмейкърската къща .

Като една голяма компания Ефбет се вслуша в мнението на своите клиенти и реорганизира изцяло своето обслужване в сферата на онлайн залозите .

В момента най-големият български букмейкър разполага с едни от най-високите коефициенти на пазара , перфектно обслужване на български (по тел , чат и имейл) – за броени минути се решава всеки ваш проблем свързан със сайта на ефбет или се отговаря бързо , точно и ясно на зададените от вас въпроси . Сайтът ви предлага излъчване на голяма част от спортните събития на живо , с което може ефективно да повишите своите печалби от спортни залози .Освен това Ефбет въведоха първият в българия безкартов депозит през изипей ,като вие може да преведете пари по вашата сметка от всеки офис на изипей ,без да разполагате с банкови карти и др подобни …Чудесно нали ?

Едно от най-важните предимства на Ефбет е възможността всеки месец да получавате до 200лв бонус във своята сметка . Това наистина Уникално предложение не е налично в нито един друг букмейкър . Става въпрос за специалния бонус „презареждане“  , при който всеки месец ще получавате оферта за 100% бонус върху депозита си , в размер до 200лв . Това е една наистина великолепна възможност да увеличавате своята банка за сметка на букмейкъра , като от вас се иска единственно да сте направили по някои и друг залог в сайта на Ефбет . Колкото повече играете толкова по-голяма ще бъде сумата на бонуса който ви очаква . 

 

И така , да обобщим предимствата на Ефбет след реорганизацията ,която сайтът направи вземайки напредвид мненията на своите клиенти :

1. Перфектно обслужване на български език 

2. По-високи коефициенти (дори и от бет365)

3. Начален бонус до 100лв за нова регистрация 

4. Специален бонус презареждане – до 200лв всеки месец 

5. Депозит без карта ( през офис на изипей и кауфланд )

6. Излъчване на живо на голяма част от спортните събития 

 

7. Коректно отношение към всеки клиент , който играе в сайта на Ефбет 

 

Как да съм сигурен , че ще получавам всеки месец бонус презареждане до 200 лв ? 

За да сте сигурни , че ще получавате всички възможни бонуси полагащи ви се в сайта на Ефбет най-добре да се регистрирате през специален промо линк на афилейт партньор на сайта им . Или при регистрацията в сайта им да въведете специален промо код , с който да удостоверите , че сте  така да се каже – “ играч с връзки “ . Така ще получавате повече бонуси от другите играчи , които са се регистрирали без промо оферти .

Под статията ще намерите “ промо линк „ и “ промоционален код “ , с който може да се регистрирате в сайта на Ефбет и да се възползвате от всички налични оферти и бонуси в сайта им !!!

 

Промо линк за регистрация в Ефбет 

Промо код за регистрация в Ефбет  – 9283 

 

 

Апр. 1, 2016djokando