Истински истории за хора, които са заровени живи

1
Добави коментар
etiler
etiler

Истински истории за хора, които са заровени живи
Романтична среща завърши със смърт
Мина Ел Хуари , 25-годишна французойка, решила да се впусне в приключенията на онлайн романтиката . След като прекарала нощта с мъж , с който се запознала през интернет в дома си в Мароко , изведнъж й прилошало и припаднала . Човекът си помислил, че е мъртва. Страхувайки се, че властите ще го обвинят , решава да вземе нещата в свои ръце и я заравя Мина в своя двор . Но се оказва , че Мина е страдала от диабет и е изпаднала в диабетна кома . За съжаление, умряла от задушаване , преди да бъде намерена от властите.
Ненавремен гроб
Стивън Смол бил богат медиен магнат, който бил отвлечен . Неговите похитители са се надявали в замяна да получат откуп от един милиард долара. Те криели Смол под земята, снабдявайки го с вода и въздух чрез малка тръбичка . За нещастие , в тръбата влязал пясък и той умрял преди злосторниците да получат откупа .
Писъци от гроба
След дългата битка с рак, 45 -годишна жена от Северна Гърция е обявена за мъртва. Няколко часа след погребението , посетителите на гробището чуват нейните писъци под земята. Но докато успеят да отворят ковчега, жената починала.
Жив човек в моргата
Анджело е бил на 19 години, когато катастрофира със своя мотоциклет в село във Франция. Инцидентът толкова е обезобразил лицето му , че родителите му не са могли да разпознаят тялото. Анджело е обявен за мъртъв и откаран в моргата . Но когато застрахователните инспектори прегледали тялото, забелязали, че човекът е все още жив. Спешно бил откаран в болница и съживен. По- късно изобретил система звънци, който се поставяли в гроба в случай,че погребаните са все още живи.
Бразилското „зомби“
Една жена от Бразилия била на гробищата когато забелязала как един от гробовете се движи. Шокирана видяла как от гроба се мъчи да излезе човек като зомби от филм на ужасите . Бързо извикала помощ и човекът бил изваден от гроба. Нещастникът бил нападнат и пребит, а когато неговите нападатели помислили, че е умрял, са изкопали гроб, в който са го заровили.