Много секси реклама на гланц за устни

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Glosses by Kylie Jenner е заснета като музикален клип за козметичната линия на Кайли – най-младата представителка на клана Кардашиян

Когато днес кажем „Кайли“, вероятно вече се има предвид не Кайли Миноуг, а Кайли Дженър. Най-малката сестра от клана Кардашиян е едва на 18, но има не по-малко последователи в „Инстаграм“ от сестрите си Кендал Дженър и Ким Кардашиян, а миналата година снимката от дипломирането й се нареди сред най-популярните кадри в социалните мрежи.

Сега Кайли продължава да превръща името си в бранд, като обогатява козметичната си линия (KylieCosmetics.com) с гланцове за устни. Рекламата им е заснета от Колин Тили като музикално видео, в което четири мацки задигат куп пари от наркобандити, като ги разсейват със своите сочни устни, покрити с лъскав гланц.

Виж още: Какво е секси през 2016-а (снимки)

В кадър е и самата Кайли, която тук носи руса перука. US медиите коментират, че 3-минутният клип може да приеме и като заявка за продължение на филма „Купонджийки“ / Spring Breakers (2012).

Нейните не по-малко сексапилни съучастнички демонстрират Like, Literally и So Cute – трите нюанса на гланцовете й за устни, които са в телесно-карамелената гама. На цена 15 долара количествата се разпродадоха за има-няма половин час.

Това не е първото й музикално видео – Кайли се е снимала и в клипове на гаджето си, рапъра Тайга. Неотдавна обаче тя разкри, че устните й са придобили този изкусителен вид не само с помощта на гланц, а благодарение и на инжектираните „филъри“.