Avalon Building Industry • Авалон • Лепила за плочки • Фугиращи смеси – Лепила за плочки, фаянс, теракота, гранитогрес,…

8
Добави коментар
hipukritus
hipukritus

Висока степен на еластичност – покрива структурни микропукнатини на основата (до 1мм).
Уникален продукт за най-добра и трайна защита от проникване на вода, дори и при най-тежки и сурови условия на експлоатация.

На семинар в Пловдив, пред повече от 100 гости Avalon представи AVASTAR – серия иновативни лепила за плочки, включващи продуктите HyFLEX, TRAFFIC, SUPERFLEX S1 и хидроизолация от ново поколение за басейни, тераси и бани – AQUA BARRIERA.

Презентацията на новите продукти бе водена лично от Giorgio Chinca – Avalon R&D Manager (управител лаборатория Проучване и Развитие на Avalon).

Avalon е първият производител на лепила за плочки в България, който сертифицира своите продукти в европейска лаборатория (Consulenze Tecniche Industriali – Sassuolo MO, Italy). Европейската сертификационна система (ECS) която Avalon наложи за изпитване на своите продукти, се оказа изключително успешна за взискателния български потребител. През последните 5 години Avalon се отличава с високо ниво на удовлетвореност. Компанията се гордее с факта, че няма нито един недоволен клиент.