Драгана Миркович събира сръбската супергрупа за концерта си у нас

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Емблематичната Драгана Миркович събира супергрупа от най-добрите сръбски музиканти специално за концерта си у нас. Блестящи виртуозни изпълнения и невероятни балкански ритми ще наелектризират сцената на 16 декември в „Арена Армеец“.

Юго звездата ще пристигне в България с новосформиран бенд от най-добрите музиканти, работили през годините с най-големите и обичани сръбски изпълнители. Жестът на легендарната певица е изключително и само за българските й почитатели, които не са спирали да я подкрепят през годините.

За първи път родните фенове на балканската музика ще имат възможността да видят на живо уникалния бенд. Впечатляващият състав включва все велики таланти, работили с топ звездите от западната ни съседка – СЕСА, Лепа Брена, Горан Брегович, Желко Йоксимович и други. Предвидено е общите репетиции на най-добрите музиканти на Балканите да стартират през месец юли.

Несъмнено всичко това в комбинация с най-големите и вечни хитове на Драгана Миркович – „Placi zamlijo“, „Sve bih dala da si tu”, „Zivot moi”, “Milo moe sto te nema”, „Luce moe”, ще превърне концерта на 16 декември в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Коментари

comments