ШАБАЦ – хотел СЛОБОДА 4* – VANADA

1
Добави коментар
vanada
vanada

 

Маршрут: София-Шабац-Сремска Митровица*-Нови Сад*-Белград Хранене: HB 4 дни / 3 нощувки Транспорт: Автобус

Дати:  29.04.2016-02.05.2016,

21.05.2016-24.05.2016,

03.09.2016-06.09.2016,

22.09.2016-25.09.2016,

 

Шабац, Сремска Митровица*, Нови Сад*, Белград Продължителност: 4 дни /3 нощувки Включен пансион: 3 закуски, 3 вечери Хотел по програмата: SLOBODA 4* – http://www.a-hotel-sloboda.com/

1 ДЕН – /СОФИЯ – ШАБАЦ/ (След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив) Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград – Шабац. Шабац се намира в Западна Сърбия и е административен център на Мачванския окръг. Разположен е на брега на р. Сава. Пристигане в късния следобяд. Настаняване в хотела. Обиколка на централната част на град Шабац – минаваме по централната пешеходна улица Господар Jевремова, където може да видим сградите на Културния център, Градската управа и Полицията. Продължаваме по улица Караджорджева, където се намира Театъра на града и сградата на Съда. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – /ШАБАЦ – СРЕМСКА МИТРОВИЦА*/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Сремска Митровица. По време на Римската империя на мястото на Сремска Митровица се е намирал античният град Сирмиум. Разходка в централната част на града – площад Чире Милекица, градският парк и църквата Св. Димитър. Свободно време в центъра на града с възможност да посетите музея с останките от Римския град Сирмиум. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН – /ШАБАЦ – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ* – НОВИ САД*/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Сремски Карловци и град Нови Сад. Спираме първо в духовния център на Сърбия, град Сремски Карловци – ще може да видим Духовното училище, Патриаршията, Палатата на Мира, Карловачката гимназия, църквата „Св. Никола” и Римокатолическата църква „Св. Троица”. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площадът на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН – /ШАБАЦ – БЕЛГРАД – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за София по маршрут Шабац – Белград. Панорамна автобусна обиколка в Стари Белград: православния храм „Свети Сава”, площад Славия, бул. Крал Милан, бул. Теразийе, крепостта Калемегдан, Бранков мост. Продължаваме по маршрута Ниш – Калотина – София. Пристигане вечерта в София.

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА: хотел SLOBODA 4*+ – http://www.a-hotel-sloboda.com/ Разположен е в самия център на град Шабац. Един от най-луксозните и реномирани хотели в цяла Сърбия. Хотелът разполага със 180 легла, като може да приеме до 265 гости. Хотелът има също така 2 ресторанта, лоби бар и кафене “Vremeplov“ обзаведено в ретро стил. Една от най-привлекателните части на хотела е SPA § Wellness центърът, разположен в рамките на два етажа от хотела. СПА центърът разполага с вътрешен басейн, джакузи, Финландска сауна, парна баня, фитнес център и също така предлага голямо разнообразия от масажи и терапии за отпускане.

 365лв.  

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 40 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед. застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери в хотел SLOBODA 4* в Шабац

За групата от 29.04 – 02.05.2016: Празнична Великденска вечеря с неограничено консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки + DJ музика Свободно ползване на СПА центъра на хотела (доплаща се само за масажите);

транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/

водач от фирмата организатор

екскурзоводско обслужване

групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: входни такси за туристическите забележителности: Царски палат на Сирмиум – 150 динара на възрастен (около 2,50 лв.)

Екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад* – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души)

Екскурзия до Сремска Митровица – 10 евро (организира се при група минимум от 35 души) доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани

доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: • Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. • Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. • Срок за записване: до запълване на свободните места. • Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване. • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване. • Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти. • Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване. • Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата. • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна. • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.