ALFAPARF Lisse Design Keratin Detangling Cream Подхранващ крем за разресване на коса 125ml

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

 Tози флуид на Alfaparf улеснява и ускорява разресването и третирането с преса при увредени коси. Прави косата по-лесна за оформяне и я предпазва от топлинната обработка.Вижте Видеото https://www.youtube.com/watch?v=COQIBYFUWrw

УПОТРЕБА: Нанесете крема равномерно по цялата коса. Разрешете косата и оформете с преса. След това изплакнете. Само за професионална употреба.

ALFAPARF MILANO ПРЕДСТАВЯ ЛЕЧЕНИЕ РЕВОЛЮЦИОННА КЕРАТИН ИЗРАВНЯВАНЕ. 100% СИГУРНА, ГЪВКАВА И HIGH PERFORMANCE.

Мечтали ли сте съвършено права коса и повече време за себе си? Искате ли да управлявате вашия поглед лесно и бързо, без да се налага да се борят всеки ден с четка и сешоар? Сега може да имате  права коса, кадифено, светли и лесна за разресване чрез със стартирането на  иновативна нова линия от Alfaparf Milano: Lisse Design Keratin Therapy.

Оборудван с най-новите постановки за  запазване на целостта и здравето на стилисти и потребителите за коса  , продукти на Lisse Design Keratin терапия, са:
100% СИГУРНА
Без парабени и формалдехид, и са  тествани на най-строгите стандарти на САЩ и съответствието с европейските и международните изисквания *;
100% ГЪВКАВА
Подходящ  за всички типове коса  , дори оцветени лекувани, позволяващи на услугата Lisse дизайн и цвят в един и същи ден.
100% PERFORMANCE
с гарантиран  дълготраен резултат на до 3 месеца  и подкрепени от италиански мултинационални козметика с 30 години отдаденост на Стилистите.
За да се гарантира ummatched професионални резултати изправяне, Lisse Design Keratin Therapy комбинира иновативна технология за подобряване на предоставянето на кератин и жизненоважни масла. Тези иновации са:
Кера-Collagen Complex
хидролизиран кератин Complex, и кватернизирана колаген.  
Комплексът осигурява  трайни резултати (до 3 месеца)  . С помощта на топлинна стайлинг, той оформящо подреждането на веригите на кератина на косъма, разширяването им да се даде на характерната форма гладка.
Масло от бабасу
Precious масло от Амазонка, която е извънредно успокояващо. Прави  косата мека, копринена и блестяща  .
Линията Lisse Design Keratin Therapy е разделена на:
професионална употреба за фризьорски услуги;
продукти за домашна поддръжка.