С Алфатур на о-в САРДИНИЯ- чартърна програма Лято 2016

1
Добави коментар
alfatour
alfatour

о-в САРДИНИЯ – чартърна програма Лято 2016, полет от София – 8 дни / 7 нощувки Ранни записвания до 08.04.2016 г.

Полети: всяка неделя от 01.05 до 19.06 и от 04.09 до 09.10.2016 /7 нощувки/STOP SALE за дати 19.06, 04.09 Цена от: 533 евро (1042 лв) Програма на пътуването:

1-ви ден Чартърен полет на BH Air София (Терминал 1) – летище Олбия/Сардиния. Трансфер до хотел Club Valtur Colonna Beach 4*, разположен на североизточното крайбрежие на острова, на 20 минути от летището и настаняване. Нощувка.

2-ри – 7-ми ден Закуска в хотела. Свободно време или екскурзия (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

8-ми ден Закуска в хотела. Освобождаване на стаите в 15:00 за базовия ни хотел Club Valtur Colonna Beach 4* и до 11:00 часа за останалите хотели. Трансфер до летище Олбия за полет до София (Терминал 1).

Цените включват: – самолетен билет София – Олбия/о. Сардиния/ – София с чартърен полет на BH Air /цената не включва кетъринг по време на полетите/ – пътнически и летищни такси /в размер на 90 евро на човек към 12.01.2016/ – 7 нощувки  на съответния пансион в избрания хотел. За хотел Club Valtur Colonna Beach 4* настаняването е на база обогатен полупансион, включващ минерална вода и вино по време на вечеря. За този хотел е безплатно и ползването на шезлонги и чадър на плажа /в зависимост от наличността/, комплимент – безплатен late check-out до 15:00 ч. – трансфери летище – хотел – летище – медицинска застраховка с покритие 10000 евро (с Assistance)

Цените не включват: – допълнителни  екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/*- доплащане за пълен пансион + (FB+) за хотел Club Valtur Colonna Beach 4*: 77 Eur за възрастен/дете за целия престой- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни. – горивна такса**

Задължително се заплащат: горивни такси /в случай че такива бъдат обявени/.

* ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА: Възможност за допълнителни екскурзии до съседния остров Корсика, до „Столицата на лукса“ Коста Смералда – Изумрудения бряг, до западното крайбрежие на Сардиния и Алгеро – „Малката Барселона“, както и до други уникални за острова архитектурни и природни забележителности. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ.

** УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Олбия: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,15 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/.

Условия за записване и анулации: 1. Плащания: – авансово плащане в размер на 50% на човек при записване – доплащане до 21 дни преди датата на пътуването (с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които плащанията задължително трябва да са според условията в съответната промоция) 2. Необходими документи: трите имена на латиница по документ за самоличност и ЕГН на всички пътуващи 3. Анулационни срокове: 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 31 дни преди датата на пътуването. 3.2. При анулация по-малко от 31 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на: – Ако направената анулация е от 30 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер 200 Eur на човек. – Ако направената анулация е от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването. – Ако направената анулация е 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването. 4. Промоционалните оферти са валидни при резервация и авансово плащане в размер на 40% до изтичане на валидността на съответната оферта и пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване.При евентуални анулации на резервации по тези оферти се съблюдават условията на договора. Цените са с включени пътнически и летищни такси.

Разписание на полетите в местни времена: неделя: София – Олбия 16:00 – 17:00 неделя: Олбия – София 18:00 – 21:00 Часовата разлика между България и Италия е -1 час.

Информация за превозвача: авиокомпания BH Air седалище и адрес: София, Ул. Дякон Игнатий № 7 номер на лиценз: BG 19 тип самолет: Airbus 319

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50.

Срок за уведомление за ненабран минимален брой участници: 10 дни преди датата на заминаване.

Паспортен и визов режим: Безвизов режим за гражданите на Република България, притежаващи валидна лична карта за самоличност или паспорт с мин. валидност 6 месеца; за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, е необходима нотариална заверка от едния или двамата родители!

Ваксинации и имунизации: Не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

Застраховки: * Застрахователят, с когото туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма, е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 03700100000836. * Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.