Пералня Samsung AddWash WW70K5210WW/LE, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Функция Аdd Wash – добавяш дрехи по време на…

35
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Пералня Samsung AddWash WW70K5210WW/LE, 1200 об/мин, 7 кг, Клас A+++, Функция Аdd Wash – добавяш дрехи по време на прането, с осигурена 10-годишна гаранция.  

Просто добавете по време на прането

Пропуснали ли сте да сложите някоя риза? Add Wash (Добавяне на пране) ви дава възможност да добавяте лесно и бързо забравени дрехи, след като цикълът на пране вече е започнал. Можете също така лесно да добавите изпрани на ръка дрехи, които просто искате да изплакнете или да изсушите чрез центрофугиране.

* Необходима е безжична мрежа. * Предлага се за iPhone и устройства с Android

Неоспоримата ефективност на мехурчетата

Технологията Eco Bubble™ осигурява мощно почистване дори при ниски температури*. Перилният препарат се преобразува в мехурчета, така че да прониква бързо в тъканите и да отстранява лесно замърсяванията, като едновременно с това предпазва тъканите и пести енергия  

Интензивно премахване на петна

С докосване на един бутон задействате технологията Bubble Soak (Накисване в мехурчета), която спомага за премахването на различни упорити петна. Дрехите щателно се накисват във вода с мехурчета, така че връзката на петната с тъканта се разхлабва и те се премахват ефективно.

. Работи интелигентно, остава здрав за дълго

Цифровият инверторен мотор осигурява първокласна енергийна ефективност, минимален шум и дългосрочна ефективност. Той използва силни магнити, за да осигури по-безшумна и по-мощна работа, като в същото време изразходва по-малко енергия от универсалния мотор. Освен това благодарение на премахването на четките той предлага изключителна издръжливост – с осигурена 10-годишна гаранция.