Сугестопедия за деца – Easy Way Сугестопедия център

1
Добави коментар

Сугестопедия за деца

Това е превантивен метод за предпазване на децата от липса на мотивация за учене и от всички негативни ефекти от съществуващите системи на образование.

Преподавателят – сугестопедагог създава условия за свободна и естествена комуникация без напрежение. Системата от игри, песни, състезания и досег с класическото изкуство не цели да впечатли учениците, това са дейности на обща игра. Ролята на преподавателя е да установи среда на неограничен капацитет и научаване.

Мотивацията за учене е естествена, спонтанна и несъзнателна. Равносилна е на естествената жажда за информация при условия на игра и детски приказки.

 

Сугестопедия за деца за английски език за 4-5 годишни

Часовете са общо 32, по 30 минути всеки.

Най-новият ни курс е ориентиран към децата, които все още не могат да четат на английски. Със специално разработени табла и следвайки методиката на Сугестопедията най-малките ученици се впускат в света на английския език. Те се учат да четат неусетно, без сричкуване, механично повтаряне и наизустяване. Целта ни е да развием любов към езика, усещането, че е лесно да учим английски и спонтанно проговаряване. Не се разработва писане. Няма домашни. Курсовете са интензивни, 3 седмици с часове всеки ден.

 

Сугестопедия за деца за английски език за 1-6 клас

Часовете са общо 32, по 45 минути.

Курсът е за децата, които имат вече познания по езика, но се чувстват неуверени. Те много успешно се справят с упражненията в учебника в училище, но извън него често отказват да говорят. Целта ни е малките ученици спонтанно да проговорят на английски по собствено желание и без принуда. Цялото обучение прилича на игра, а учебният материал се изчита на фона на класическа музика със специфична интонация от преподавателят – сугестопедагог. Домашни няма. Не се разработва писане. Всеки курс започва с представление, изнесено от преподавателите и завърша с представление на децата. Курсовете са интензивни, 3 седмици с часове всеки ден.