Джиджи Хадид и Зейн Малик с любовна фотосесия в Неапол за VOGUE

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато една нормална двойка отиде на почивка, тя просто си изкарва страхотно! Прекарва времето си в разходки, разговори, смях и тестване на местната кухня. Когато обаче Джиджи Хадид и Зейн Малик отидат на почивка, заедно с тях идват цял снимачен екип на VOGUE и небезизвестния фотограф Марио Тестино, за да запечатат моментите на нежност между най-известната и обсъждана двойка в момента.

Почивката на Джиджи и Зейн в Неапол, Италия бе съпътствана от сладникава фотосесия на двамата, в която те държат ръце, целуват се и позират в красивия хотел, в който са отседнали, а след това и на няколко спиращи дъха гледки из иконичния град. Облечени във винтидж стил с rock’n’roll нотка, двамата изглеждат наистина зашеметяващо и вече никой не се съмнява в това дали си отиват. На някои от снимките дамите дори имат възможност да се насладят на татуировките по тялото на Зейн, който позира без риза докато Джиджи нежно го целува на хотелския балкон.

Добре, трябва да си признаем, че макар и супермоделъти певецът да изглеждат зашеметяващо, подобни фотосесии са ни леко сладникави. Особено като се има предвид колко млади са и двамата. Но пък не може да се отрече, че двойката изглежда доста влюбена. Снимките демонстрират изключителна близост, която до скоро Джиджи и Зейн се опитваха да скрият от почитателите си. След като част от снимките за VOGUE бяха разпространени из социалните мрежи, голяма част от феновете им побързаха да се пошегуват, че подобни кадри са чудесна репетиция за бъдещ сватбен албум.

Етикети:
VOGUE, Джиджи и Зейн, Джиджи Хадид, Джиджи Хадид и Зейн Малик, дрехи, Зейн Малик, интересно, красиво, красота, Марио Тестино, мода, модерно, стил, стилно, фотосесия