Любов като на кино?

1
Добави коментар
vitoshanews
vitoshanews

Любов като на кино?

Любов като на кино – нещо, за което на даден етап от живота си е мечтал всеки от нас. Всички сме чували невероятни истории за звездната любов от пръв поглед, започнала на снимачната площадка на даден филм. Това, разбира се, не прави връзката по-лесна и малко са двойките, които успяват да се задържат заедно и в живота.

Може би най-известната такава двойка са Брад Пит и Анджелина Джоли. Описвани на много места като „десетки” по скалата от 1 до 10, и двамата поотделно представляват партньор-мечта за голяма част от заклетите си фенове. Те се срещат през 2004 г. докато работят върху снимките на филма „Мистър и Мисис Смит” и там пламват първите искри на тяхната любов. Към днешна дата имат общо шест деца заедно, три от които осиновени. Въпреки слуховете за развод двойката продължава да е заедно.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, често наричани „испанските Брад Пит и Анджелина Джоли”, се женят на зрели години – тя е на 36, той – на 41. И двамата са слънчеви испанци, и са могли сигурно неведнъж да се засекат по улиците на Мадрид, и двамата са играли във филмите на Педро Алмодовар, после се снимат в Холивуд и даже се запознават 15 години преди момента, в който накрая се откриват. Съдбата отново ги среща през 2008 година, когато двамата играят страстна съпружеска двойка във филма на Уди Алън “Вики, Кристина, Барселона”. Говори се, че отношенията между актьорите се превръщат от колегиални в любовни още на снимачната площадка. Те се радват на щастлив брак и две деца.

Друга известна холивудска двойка са Мила Кунис и Аштън Къчър. Те се запознават през 1998 г., но отношенията им прерастват в романтични едва през 2012 г. след края на връзката на Мила Кунис с Макколи Кълкин и развода на Аштън Къчър с Деми Мур. Дъщеря им Уайът Елизабет се ражда на 1 октомври 2014 г. През 2015 г. те се женят тайно със семпло тържество в тесен семеен кръг.

Рейчъл Билсън, останала в сърцата на много от децата на 80-те и 90-те като Съмър от „Ориндж каунти – квартала на богатите” среща Хейдън Кристенсен (Анакин Скайуокър от „Междузвездни войни”) през 2007 година на снимачната площадка на „Телепорт”. Двамата имат дъщеря, родена също през октомври 2014 г.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са друга известна звездна двойка. Те се женят през септември 2012 година, а две години по-късно се ражда и първото им дете. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер”.

Не на всеки от нас е отредено да бъде актьор, но пък всеки от нас може да изживее своята звездна любов. Къде да намерим своя Брад Пит или своята Анджелина Джоли? Съдбата е разнолика и може да ни срещне по най-разнообразни начини с бъдещата ни половинка, но ако искаме да имаме звездно запознанство като на кино, това може да се случи, ако участваме в организираното от Club R парти “Hollywood”. Вече са десетки двойките, чието запознанство е стартирало на подобно парти. Звездното събитие ще се състои на 14 април от 20:00 ч. в клуб „Грамофон”. За 39 пореден път организаторите ще съберат над 200 необвръзани, които като на кино ще се запознават и забавляват. Дрескодът е черен и елегантен, а спазилите го не само ще се впишат по-добре в атмосферата, но и ще заплатят по-ниската цена на билета.

Categories:
Култура, Столица