Букети – Букети за Свети Валентин – Букет 101 червени рози – Безплатна Доставка на Цветя и Букети в София | Онлайн Магазин за…

1
Добави коментар
lilia.bg
lilia.bg

Описание
БУКЕТ ОТ 101 ПЪРВОКЛАСНИ ЕКВАДОРСКИ ЧЕРВЕНИ РОЗИ – 90 СМ.
Покажете на любим човек колко държите на него с букет от 101 уникални червени рози.

Стилен, впечатляващ и огромен – 101 червени рози в букет.  Доставка на адрес за изненада. Букета е аранжиран с качествени и дълготрайни червени рози, доставя се  с опаковка или панделка и с картичка. Лукс и класа – 101 червени рози. За всеки повод и без повод – за да кажете „Обичам те“…

Можете да направите поръчка на този букет бързо и лесно, през сайта ни без да правите регистрация или директно на 0899950458. Нашите аранжори са на линия от 08:00 до 22:00 всеки ден.

Букет от 101 рози може да бъде изработен в изчистен стил – само червени рози или между розите да аранжираме семпла и стилна зеленина. 
Наш куриер ще достави прекрасния букет на посочения от вас адрес за София напълно безплатно.

Това е един класически букет от 101 изящни  рози… букет съумяващ да предаде едно изключително трептящо и подлудяващо усещане у получателя си… думите са излишни, подарете това уникално усещане като позвъните на 0899950458 или директно през сайта ни.

Гарантираме абсолютно свежи и качествени рози, стилна и семпла опаковка, доставка на адрес в избран от вас час.

Поради спецификата на букета, моля имайте в предвид, че трябва да направите поръчката си поне един-два дни предварително.