Пргеглед и спецификации на принтер HP Color LaserJet 3600n

2
Добави коментар
zlatko.dimitrov
zlatko.dimitrov

HP Color LaserJet 3600n е цифров цветен лазерен принтер, произведен от Hewlett-Packard, който е проектиран да покрива изискванията за печат на малки предприятия и средни работни групи и да подобряване ежедневния им работен процес с документи. Той отпечатва пълноцветно при скорост на печатa до 17 страници в минута и произвежда висококачествен печат чрез своята резолюция на печат 600х 600 DPI и отпечатва професионално изглеждащи документи, когато искате сами да суздавате и отпечатвате материали. Неговите монохромни и цветни разпечатки ще направят въздействащи вашите официални документи, работни листове, бизнес доклади и презентации.

HP Color LaserJet 3600n е с добра производителност и качеството на текста и сравнително добри графики. Неговата цена и средно качество на изображението го правят една добра препоръка за вашия бизнес. Негови плюсове са високата производителност и качество на текст както и включения Ethernet конектор. Като минуси може да се отбележат графиката и качеството на снимките, които са под номиналната стойност за цветен лазер принтер. Това е средно-ефективен цветен лазерен принтер, с добре проектиран дръжач на хартията и има сравнително ниска цена за консуматива.

Спецификация на HP Color LaserJet 3600n

Тип: принтер Color или Monochrome: цветен 1-пас Принтерна технология: лазерна Максимален размер на стандартна хартия: A4 Номинална скорост на настройките по подразбиране (моно): 17 стр Номинална скорост на настройките по подразбиране (цвят): 17 стр Работен цикъл: 50 000 страници на месец Входен капацитет: 350 листа Мрежoво достъпен: Да Двустранен печат: Не Този HP цветен лазерен принтер ще повиши продуктивността ви и ще ви предложи идеалното решение за достъпен печат.