Уеб дизайн и SEO оптимизация

2
Добави коментар
Bogomila_Nacheva
Bogomila_Nacheva

Изработка на Стандартен сайт

Изработка на Онлайн магазин

Изработка на Уеб Портал

Всички наши изработени сайтове са динамични и имат модерна визия. В това можете да се уверите сами като разгледате завършените ни Проекти. Цените, посочени на сайта са за стандартни пакети, но винаги е възможен индивидуален коментар на заплащането, в зависимост от това, какво точно търси клиента.

Периодът за изработка на сайт е от 20 до 60 дни, освен ако няма допълнителни специфики, за които се изисква повече време. Обикновено за стандартните сайтове е необходимо по-кратко време, отколкото при онлайн магазините и уеб порталите. Задължение на клиента е да предостави текстов и снимков материал. В случай, че той няма такъв, ние предлагаме услугата „Копирайтинг„, т.е. ние създаваме цялото съдържание на сайта. Също така, всеки един наш създаден сайт има съвместима мобилна версия (Responsive Design), което е едно от последните изисквания на търсачките, свързано с по-добрата SEO оптимизация на сайта.

Заповядайте в нашите офиси, за да обсъдим какъв сайт желаете, за колко време може да се направи и каква ще бъде крайната цена. За ваше улеснение, можем да ви посетим и на място (офис, кантора, кабинет и др,), но единствено след уговорена среща.